Online Desktop certificeringer

Genvejen til et bedre job.

Klik her for at vælge producent
FAQ:
 • Hvorfor tage en certificering?
  Du bliver mere attraktiv på arbejdsmarkedet, da der er stor efterspørgsel på certificerede medarbejdere.

  Du får dokumentation for dine kompetencer samtidig med at du holder dig fagligt opdateret. En certificering kan fastholde din position i dit nuværende job.

  Du kommer til at sidde inde med en specialviden - et godt kort på hånden ved næste lønforhandling.

  Søger du nye udfordringer vil en certificering også forbedre dine chancer for at få netop det job, der matcher dine ønsker.
 • Hvad indeholder pakken?
  Online adgang til målrettet uddannelsesmateriale i abonnementets løbetid (typisk 12 måneder).

  Uddannelsesmateriale der giver dig den grundige uddannelse der skal til for at kunne bestå den akkrediterede internationale anerkendte certificering, der er udviklet i samarbejde med certificeringens producent.

  Kurser der består en række moduler f.eks. bootcamps, videoer, instruktioner, bøger, mentoradgang med certificerede eksperter m.v. Se det specifikke indhold på den enkelte certificering.

  Tests med ubegrænset adgang. Du kan tage en test inden du går til den afsluttende eksamen, så du ved om du er klar. Samme test kan også hurtigt give dig et overblik over, om der er dele af materialet du kan springe over, eller måske tage flere gange.
 • Hvordan foregår det?
  Alle certificeringsforløb er online. Uanset om du sidder på kontoret, hjemme eller er på farten, har du fuld og ubegrænset adgang i abonnementets løbetid (typisk 12 måneder).

  Materialet giver dig en grundige uddannelse, så du er klædt på til at tag den akkrediterede internationale anerkendte certificering.

  Hvert kursus indeholder en række moduler f.eks. videoer, instruktioner, bøger, mentoradgang med certificerede eksperter m.v.

  Du kan tage en test der viser om du er parat til den afsluttende eksamen. Testen har ubegrænset adgang. Vores statistik viser, at 91% af de personer, der har taget vores certificeringsforløb, bestod første gang.

  Den afsluttende eksamination er ikke inkluderet i pakken. For at opnå en gyldig certificering, kræves det at denne afholdes på et godkendt testcenter. Vi kan hjælpe dig med at finde et testcenter.
 • Hvem står bag?
  Skillsoft står bag.

  Indholdet bliver leveret fra Skillsoft – verdens største producent af e-ressourcer. Skillsoft har gennem årene modtaget et utal af priser og anerkendelser – herunder flere gange, prisen for bedste IT indhold.

  2masterIT har siden 2009 været Skillsoft’s strategiske partner i Norden og Benelux.

  Klik her for at læse mere.
Microsoft
kr. 1.500,- ekskl. moms
(kr. 1.875,- inkl. moms)
Antal certificeringer: 6
Microsoft
kr. 1.500,- ekskl. moms
(kr. 1.875,- inkl. moms)
Antal certificeringer: 7
Microsoft
kr. 1.500,- ekskl. moms
(kr. 1.875,- inkl. moms)
Antal certificeringer: 5
"2masterIT hjælper mig til at tage uddannelse på rejser, om aftenen og andre tidspunkter der passer ind i min hverdag."
Elfac A/S
Henrik Lynnerup
IT Manager
Nyhedsbrev
Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på www.2masterit.dk