Overblik:

• Hvad indeholder samlingen?

Du får adgang til det originale indhold af mange tusinde komplette gengivelser af fagbøger, dokumenter, kodelister, illustrationer og andet i et fuldt søgbart, web-baseret miljø.

Bøgerne, er udgivet af en lang række af verdens førende og respekterede forfattere og forlag.

Nye titler tilføjes automatisk - ofte før de kan findes hos din bogleverandør.

• Hvordan virker det?

Du tegner et abonnement for henholdsvis 1 eller 3 års adgang. Herefter har du ubegrænset adgang til det samlede bibliotek af online fagbøger døgnet rundt 7 dage om ugen.

Bøgerne kan læses på PC og tablet og der er mobil tilgang med apps til både iOS og Android.

• Hvad koster det?

Se prisstruktur og mængderabat under hvert enkelt produkt.

Beløbet er pr. bruger og dækker fuld adgang uden begrænsninger i licensperioden, hvorefter adgangen udløber.

Der vil ikke blive tillagt yderligere udgifter til nedenstående pris og der vil ikke ske en automatisk forlængelse.

• Hvilke forlag står bag?

Titlerne i Books digitale bibliotek er en komplet gengivelse af de samme titler, der bliver udgivet via en række forlag. Der er pt. aftaler med over 400 forlag. Wiley, Mc Graw Hill, Apress, Wrox, Jones & Bartlett Learning, er blot nogle af dem.

Indholdet er skrevet af fagfolk, i modsætning til almindelige websøgninger med mange forkerte og vildledende informationer.

Skillsoft Books tidligere Books24x7

Svar på dine spørgsmål, når du har brug for det.

Hvad er Books ??


Books er et online bibliotek, der giver dig adgang til mange tusinde komplette og uforkortede fagbøger online, dokumenter og andet i et fuldt søgbart, web-baseret miljø - døgnet rundt 7 dage om ugen. Du kan altså finde de løsninger, idéer og svar, du har brug for, når du har brug for dem.

Books giver dig præcise og fyldestgørende svar på spørgsmål indenfor et utal af emner.

Books er delt op i målrettede fagspecifikke samlinger. Se nedenfor og læs mere om de enkelte Books samlinger.
 

Books ITpro (læs mere)


Books ITpro giver dig præcise og fyldestgørende IT svar på IT spørgsmål indenfor et utal af IT emner. Uanset om du søger IT viden indenfor udvikling, konfiguration, drift, database, sikkerhed, serversystemer eller meget andet er IT bøger online fra Books ITpro løsningen.

Books BusinessPro (læs mere)


Books BusinessPro er en omfattende samling af komplette business fagbøger. Du har online adgang 24x7 til de mange bøger og andre relaterede ressourcer. Du kan således altid finde svar på de spørgsmål du måtte sidde med.

Books Desktop (læs mere)


Books Desktop er et digitalt bibliotek, der indeholder digitale udgaver af oprindelige fagbøger i kombination med instruktions videospots. Med mere end 1.000 bog titler fra 53 forlag, giver Books Desktop rigtige og relevante svar, og sikrer, at du kan komme videre med dine arbejdsopgaver.

Books EngineeringPro (læs mere)


Books EngineeringPro leverer de bedste og nyeste ingeniørbøger. Disse online bøger er fyldt med viden, der dækker en lang række tekniske discipliner og generelle emner, der alle er essentielle for ingeniører.

Skillsoft står bag


Indholdet bliver leveret fra Skillsoft. Skillsoft er verdens største producent af e-ressourcer og har gennem årene modtaget mange priser og anerkendelser – herunder flere gange, prisen for bedste IT indhold. 2masterIT har siden 2009 været Skillsoft’s strategiske partner i Norden og Benelux.
 
 

Kært barn har mange navne


Skillsoft Books har gennem årene siden lanceringen i 1990 skiftet navn et par gange. Samlingen er i dag kendt som Skillsoft Books, Books24x7 eller blot Books – målet er dog fortsat at levere tidssvarende online fagbøger i høj kvalitet.
 
"Jeg anbefaler Books fordi man har hurtig tilgang til alle fagbøgerne og skal ikke først finde dem på webshop. Når man har bestilt bøger på nettet kommer de som regel først 3 dage senere."
Ejner Hessel A/S
Jimmy Mortensen
IT Administrative Assistant
"Jeg betragter 2masterIT som en mere korrekt kilde til faglæsning end en søgemaskine. Man får hurtigt et overblik over om det er interessant at kigge på eller ej. Jeg kan selv sortere i kurserne og hoppe ind, så man kan designe sin egen uddannelse!"
ACTONA Company A/S
Lars Zielke
IT Koordinator
"Det eneste jeg lige har at sige er, at jeg er MEGET glad for Books. Det er et super værktøj for mig. Mange siger at google bare kan bruges, men hvis man skal have en sammenhængende forklaring, vejledning osv. så er Books langt bedre."
ACTONA Company A/S
Lars Zielke
IT Koordinator
Er det noget for dig?
Få en gratis og uforpligtende adgang til e bøgerne i 3 dage!

Prøv gratis
Fandt du hvad du søgte ??


Vi er klar til at hjælpe !!
Partnere
  • Books24x7
  • Skillsoft
  • GoFluent
Kontakt
Dig og dine data.
Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere i vores cookie-politik.