Chapters to Go

Books Chapters to Go er en option til vores biblioteksløsninger, der giver downloads på kapitelniveau til offline-læsning eller udskrivning.

Hvad er Books Chapters to Go??

Chapters to Go giver mulighed for downloads på kapitelniveau - inklusive egne noter og bogmærker - i tre forskellige filformater, Adobe® PDF, Kindle-ready mobi og ePUB, til offline læsning eller udskrivning.

Chapters to Go er et tillæg til de øvrige downloads muligheder, der er tilgængelig i Books - så som lydbøger, ekstra materiale og lignende.

Om Chapters to Go

 • Som bruger har du en kvote på 15 downloads. Denne nulstilles hver 90 dag på årsdagen for dit første login - uanset hvor mange downloads du har brugt.
   
 • Under resumeet kan du se antallet af brugte downloads, det resterende antal sammen med din opdateringsdato.
   
 • Hvis du tidligere har downloadet et kapitel, og downloader det igen, tæller det ikke med din download i alt.
   
 • Når Chapters to Go er tilgængeligt er dette illustreret med et download ikon.
   
 • Prisen på Chapters to Go beregnes som en procentsats af den grundlæggende licenspris.
   
 
 

Hvad siger vores kunder:

 
 
 
 

Klik på logoerne og læs om baggrunden og udbyttet.
 
"Valget var let. Books er den rigtige løsning – både teknisk og økonomisk."
Ålborg Universitet
Lone Ramy Katberg
Licensadministrator
"At vælge Books var en virkelig god beslutning. I dag har alle studerende og ansatte adgang både inden- og udenfor campus."
Mälardalen University
Tord Heljeberg
Librarian, e-resources
"Valget var let. Ud over at vores tekniske krav blev opfyldt, var omkostningen samtidig væsentligt under, hvad vores tidligere system kostede, dog til en reduceret men mere målrettet mængde bøger. Da vi indgik en 3-årig aftale fik vi endda yderligere rabat. Vi er rigtigt godt tilfredse."
Aalborg Universitet
Lone Ramy Katberg
Licensadministrator

Books site licens

Se vores omfattende tilbud til biblioteker og akademiske institutioner, der giver fuld og samtidig adgang for alle brugere, studerende og medarbejdere.

 
Fandt du hvad du søgte ??


Vi er klar til at hjælpe !!
Dig og dine data.
Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere i vores cookie-politik.