Chapters to Go

Downloads på kapitelniveau til offline-læsning eller udskrivning.

Hvad er Books Chapters to Go??

Chapters to Go giver mulighed for downloads på kapitelniveau - inklusive egne noter og bogmærker - i tre forskellige filformater, Adobe® PDF, Kindle-klar mobi og ePUB, til offline læsning eller udskrivning.

Chapters to Go er et tillæg til de øvrige downloads muligheder, der er tilgængelig i Books - så som lydbøger, ekstra materiale og lignende.

Om Chapters to Go

 • Hver bruger har en kvote på 15 downloads. Denne nulstilles hver 90 dag på årsdagen for første login - uanset, hvor mange der er brugt.
   
 • Downloads gælder, hvor Chapters to Go er aktiveret. Dette illustreres af et download ikon.
   
 • Prisen på Chapters to Go beregnes som en procentsats af den grundlæggende licenspris.
   

Hvad siger vores kunder:

 
 

Klik på logoerne og læs om baggrunden og udbyttet.
 
"At vælge Books var en virkelig god beslutning. I dag har alle studerende og ansatte adgang både inden- og udenfor campus."
Mälardalen University
Tord Heljeberg
Librarian, e-resources
"Vi har fået en optimal integration til vores Discovery System. Da Books er indekseret i Primo Central Index kombineret med SFX optræder titlerne sammen med andre ressourcer, når vi foretager en søgning. Vi kan tilgå og læse Books titlerne direkte fra vores søgeresultat – uanset om vi sidder på biblioteket, på skolen eller der hjemme."
Københavns Erhvervs Akademi
Daniel Præsius
Informationsspecialist
"Opsætning gik rigtig fint, og var hurtig på plads. Men, især på den administrative del sparrer jeg en del tid. Vores studerende har adgang til samtlige titler på samme tid. Med vores tidligere system, skulle jeg hver måned sidde og udvælge de bøger, som skulle være tilgængelige. Books er en langt smidigere løsning."
Københavns Erhvervs Akademi
Daniel Præsius
Informationsspecialist

Books site licens

Se vores omfattende tilbud til biblioteker og akademiske institutioner, der giver fuld og samtidig adgang for alle brugere, studerende og medarbejdere.

 
Fandt du hvad du søgte ??


Vi er klar til at hjælpe !!
Partnere
 • Books24x7
 • Skillsoft
 • GoFluent
Kontakt
Dig og dine data.
Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere i vores cookie-politik.