Chapters to Go

Books Chapters to Go er en option til vores biblioteksløsninger, der giver downloads på kapitelniveau til offline-læsning eller udskrivning.

Hvad er Books Chapters to Go??

Chapters to Go giver mulighed for downloads på kapitelniveau - inklusive egne noter og bogmærker - i tre forskellige filformater, Adobe® PDF, Kindle-ready mobi og ePUB, til offline læsning eller udskrivning.

Chapters to Go er et tillæg til de øvrige downloads muligheder, der er tilgængelig i Books - så som lydbøger, ekstra materiale og lignende.

Om Chapters to Go

 • Hver bruger har en kvote på 15 downloads. Denne nulstilles hver 90 dag på årsdagen for første login - uanset hvor mange der er brugt.
   
  • Under kapitlerne To Go Resumé kan du se antallet af de downloads, du har brugt, og det resterende antal vises, inklusive din opdateringsdato. Hvis du tidligere har downloadet et kapitel, og downloader det igen, tæller det ikke med din download i alt.
    
  • Downloads gælder, hvor Chapters to Go er aktiveret. Dette illustreres af et download ikon.
    
  • Prisen på Chapters to Go beregnes som en procentsats af den grundlæggende licenspris.
    
 
 

Hvad siger vores kunder:

 
 
 
 

Klik på logoerne og læs om baggrunden og udbyttet.
 
"Opsætning gik rigtig fint, og var hurtig på plads. Men, især på den administrative del sparrer jeg en del tid. Vores studerende har adgang til samtlige titler på samme tid. Med vores tidligere system, skulle jeg hver måned sidde og udvælge de bøger, som skulle være tilgængelige. Books er en langt smidigere løsning."
Københavns Erhvervs Akademi
Daniel Præsius
Informationsspecialist
"Samlingerne syntes interessante, og der var et imponerende antal titler, målrettet både studerende og medarbejdere på nogle af de fagområder vi dækker."
Mälardalen University
Tord Heljeberg
Librarian, e-resources
"Opsætningen gik let og smertefrit. Vi valgte en EZproxy adgang og denne var hurtigt implementeret."
Mälardalen University
Tord Heljeberg
Librarian, e-resources

Books site licens

Se vores omfattende tilbud til biblioteker og akademiske institutioner, der giver fuld og samtidig adgang for alle brugere, studerende og medarbejdere.

 
Fandt du hvad du søgte ??


Vi er klar til at hjælpe !!
Partnere
 • Books24x7
 • Skillsoft
Kontakt
Dig og dine data.
Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere i vores cookie-politik.