Percipio Læringsplatform

Skillsoft's prisvindende platform er designet til at gøre læring lettere, mere effektiv og tilgængelig her og nu.

Fremtidssikrer færdigheder.

Skillsoft Percipio er designet til at skabe uovertrufne oplevelser tilpasset brugerens behov og kurateret til at understøtte organisationens mål. Platformen giver mulighed for at måle, styrke og sammenkoble talent mod jobroller i fremtiden ved først at identificere, hvilke kompetencer organisation har i dag.

Percipio inspirerer, motiverer og engagerer brugere, når som helst, hvor som helst, på enhver enhed. Platformen tilbyder blandet læring, via muligheden for at "se", "læse", "lytte", "øve" og "deltage" i live kurser og begivenheder.

Skillsoft Percipio fremmer uudnyttet potentiale - så du kan optimere din arbejdsstyrke.
Percipio
Percipio øger lærerengagement dramatisk, hvilket medfører højere tillid til egne færdigheder og evner, der anvendes på jobbet.

Maksimeret engagement


Percipio benyttes 4 gange mere end de tidligere platforme.

Antallet af genbesøg er også steget markant.

Påvirker effektiviteten


97% af Percipios brugere, har anvendt eller vil anvende det de har lært på jobbet - en forbedring på 25% i forhold til anvendelsesgraden på ældre platforme.

Mange gange hædret


 • 2024 Aragon Research: Globe For Corporate Learning
 • 2024 Fosway Group: 9-Grid for Digital Learning
 • 2024 Business Intelligence Group: AI Excellence Award
 • 2023 Brandon Hall Group Excellence In Technology Awards
 • 2023 Training Magazine Network Choice Awards - Learning Portal
 • 2023 Top Online Learning Library Company
 • 2023 Artificial Intelligence Excellence Award
 • 2022 EdTech Breakthrough Awards
 • 2022 Top Online Learning Library Company
 • 2021 Fosway Group 9-Grid For Learning Systems
 • 2021 Brandon Hall Group Excellence in Technology Awards
 • 2021 Fosway Group 9-Grid for Digital Learning

Øget engagement


Skillsoft Percipio øger engagementet drastisk og sikrer højere tillid til færdigheder på jobbet.
 
 

Ledere, der har brugt Percipio, har en tillid på 93 %, til at de effektivt kan udføre kritisk ledelsespraksis.

Når brugerne forberedte sig til en eksamen ved hjælp af Percipio, opnåede de en certificeringsbeståelsesrate på 92 %.
 

Fastlagte læringsplaner

Percipio bruger big data til at identificere ønskede færdigheder og evner samt til at samle vores indhold til relevante læringsstier, der indeholder emner, rækkefølge og format. Og for brugere, der ønsker at komme fra punkt A til punkt B, tilbyder Aspire Journeys et klart udgangspunkt, der fastlægger læringsplaner på baggrund af færdigheder, job, rolle eller certificering.


Tilpasset indhold ved brug af AI-innovation

Skillsoft Percipio bygger på avancerede AI-algoritmer. Dette giver et målrettet og relevant indhold baseret på interesser, aktiviteter samt fordelen ved at drage nytte af andre brugeres adfærd.

Google BERT AI-sprogmodellen leverer de hurtigst mulige resultater ved flerords søgninger.


Digitale badges

Siden lanceringen i februar 2020, er der optjent millioner og atter millioner af digitale badges
Brugerne kan måle og registrere deres resultater via digitale badges. Digitale badges optjenes og dokumenterer gennemførelsen af Skillsoft kurser eller Aspire Journeys. De digitale badges kan deles på tværs af sociale platforme og lageres i blockchains - de er således altid tilgængelige.


Integrering i arbejdsdagen

Skill Benchmarks

Det eneste diagnosticerings værktøj, der dækker de mest efterspurgte færdigheder og læringsmål. Brugerne får et klart sted at starte sammen med personlige anbefalinger til læring.

AI-drevet, personlig læring

Skillsoft Percipio bruger kollaborativ filtrering - svarende til Amazon - til at give brugerne udvalgt indhold baseret på deres interesser og adfærd.

Percipio-app til Microsoft Teams

Appen giver brugerne adgang til Percipio direkte fra Microsoft Teams. Brugerne kan få adgang til den fulde funktionalitet, herunder også jeres eget materiale, dele indhold og erfaringer med andre, oprette grupper og samarbejde i et teambasseret miljø.

ELSA (Embedded learning synchronized assistant)

Brugerne får adgang til relevante videoer, og dermed inspiration og hjælp til de opgaver de arbejder på – uden at forlade den aktuelle browser-fane. ELSA giver øjeblikkelig adgang via browser-plugin.

Percipio mobil med offline adgang

Percipio-mobilappen giver brugerne mulighed for at få adgang til indhold overalt – hvad enten det sker via telefon, tablet eller sågar offline. Det er muligt at downloade et kursus og uddanne sig under f.eks en flyvetur. Når brugerne er online igen, synkroniseres indholdet og de kan fortsætte lige hvor de slap - også selvom det er via en anden enhed.

Just-In-Time hjælp

Alt Skillsoft-indhold i Percipio er opdelt i fokuserede mikrolæringsvideoer og understøtter således det hektiske arbejdsmiljø.


Gør Percipio til jeres eget

Opret skræddersyede uddannelsesforløb til jeres medarbejdere, hvor kurserne fra Skillsoft integreres med jeres egne kurser og andet internt materiale. En effektiv metode til at nå strategiske mål og hurtigt få fyldt eventuelle kompetence huller.

Præsenter eget indhold

Percipio kan være vært for jeres eget indhold (f.eks. SCORM, AICC eller andet filformat) med 200 GB gratis lagerplads. Med denne feature kan I bruge Percipio til jobtræning, onboarding eller anden strategisk træning i jeres organisation.

Integrer med førende LXP- og LMS-udbydere

Skillsoft samarbejder med verdens førende LXP- og LMS-udbydere om at designe den integration, der gør det lettere end nogensinde at inspirere deltagere og udfylde kritiske kompetence huller.

Suppler med indhold fra enhver udbyder

I kan også supplere Skillsoft-indholdet med indhold fra andre udbydere og pakke det til uddannelsesplaner (channels eller Aspire Journeys), der opfylder jeres specifikke behov.
Læring på tværs af organisationen

Uddannelsesplaner

Hæv brugeranvendelsen via fast definerede uddannelsesplaner, med blandet indhold gerne fra flere kilder. Angiv rækkefølge, forfaldsdatoer og påmindelser.

Dashboards

Visuelle dashboards giver en omfattende rapportering af brugernes aktivitet – herunder ”return of investment” (ROI).

Promover indhold

Administrer banner-kampagner på Percipio og anbefal indhold, der er rettet mod bestemte målgrupper.

Deltagersstyring

Opret og opdater automatisk målgrupper baseret på 30 forskellige attributter. Målret opgaverne, promover og tilpas indhold, læringsstier, VILT og mere mod specifikke grupper.

Instruktørledet træning

Administrer virtuelle eller fysiske live-kurser (ILT, VILT), som brugerne registrerer sig til og får adgang via Percipio.


Integrer med jeres eget LMS

Nye LMS- og LXP-integrationer sikrer LMS integration med forbedrede søge- og sporingsmuligheder. Samtidig er de enkelte playes redesignet til alle typer ressourcer – inklusive Aspire Journeys og Channels.

HRIS-integration: Mulighed for integration med HRIS eller andre virksomhedssystemer, der bruger enten API'er eller SFTP.

Single Sign-On: Fjern en barriere, ved at bruge jeres eksisterende login system, og gør det let tilgængelig for brugerne.

"I recommend Skillchoice because I can take the courses at my own pace and because the courses only last for a few hours at a time!"
Karolinska Universitetslaboratoriet
Anders Ekengren
Informationssäkerhetssamordnare / Teknisk expert
"I recommend Skillchoice because I can take the courses at my own pace and because the courses only last for a few hours at a time!"
Karolinska Universitetslaboratoriet
Anders Ekengren
Informationssäkerhetssamordnare / Teknisk expert
"I recommend Skillchoice because I can take the courses at my own pace and because the courses only last for a few hours at a time!"
Karolinska Universitetslaboratoriet
Anders Ekengren
Informationssäkerhetssamordnare / Teknisk expert
Partnere
 • Books24x7
 • Skillsoft
Kontakt
Dig og dine data.
Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere i vores cookie-politik.