Om 2masterIT

2masterIT blev i 2012 grundlagt af erfarne folk med mere end 10 års forudgående beskæftigelse med e-guider og onlinetræning.

Vi har et bredt udvalg af online kurser og certificeringer af høj kvalitet, alt på abonnementsbasis.

Derudover tilbyder vi online biblioteket Books24x7, der består af tusindvis af komplette og uforkortede fagbøger, dokumenter, videoer og andet tilknyttet materiale. Books24x7 fås tillige i en akademisk udgave udviklet specielt til højere læreanstalter samt i en udgave til offentlige biblioteker.

Vi er aktive i hele Norden, Tyskland samt BeNeLux og har blandt andet indgået et strategisk samarbejde med Skillsoft, der gentagne gange har modtaget anerkendelser for blandt andet bedste indhold. Skillsoft er verdenens største leverandør af standardiserede online kurser, e-bøger og instruktions videoer.Mission
2masterIT´s mission er at være førende indenfor virtuel uddannelse og problemløsning.

Vision
2masterIT vil være kendt som den virksomhed, der kan hjælpe dig her og nu, når du står med en faglig udfordring.

Strategi
Vores strategi er løbende at sikre dig faglig viden på et højt niveau, så du kun behøver at søge ét sted på nettet, for at:

  • Få hurtige og valide svar fra anerkendte eksperter.
  • Kunne løse en udfordring her og nu, via altid opdateret materiale.
  • Planlægge kurser der opfylder dine behov og ønsker, uden at vente på et eksternt kursus.
  • Tage en anerkendt certificering med indledende og afsluttende test og mulighed for - om nødvendigt - at gentage kurset.
  • Blive opkvalificeret og få opdateret dine kompetencer, så du er klar til fremtidens udfordringer.
"Den information og inspiration jeg får fra Books, har en væsentligt højere kvalitet end hvad jeg ellers finder med almindelige netsøgninger."
Vækstfonden
Henrik Dalhof Jensen
IT-Driftschef
"Jeg betragter 2masterIT som en mere korrekt kilde til faglæsning end en søgemaskine. Man får hurtigt et overblik over om det er interessant at kigge på eller ej. Jeg kan selv sortere i kurserne og hoppe ind, så man kan designe sin egen uddannelse!"
ACTONA Company A/S
Lars Zielke
IT Koordinator
"Books søgninger på nøgleord på tværs af tusinde af bøger er en stor hjælp. Når jeg har fundet et resultat i en eller flere bøger, kan disse sættes på min egen boghylde. Books kan tilgås fra PC, tablet og smartphone, hvilket gør systemet meget fleksibelt."
FSB
Keith Jacobsen
Informationsarkitekt
Partnere
  • Books24x7
  • Skillsoft
Kontakt
Dig og dine data.
Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere i vores cookie-politik.