Om 2masterIT

2masterIT blev i 2012 grundlagt af erfarne folk med mere end 10 års forudgående beskæftigelse med e-guider og onlinetræning.

Vi har et bredt udvalg af online kurser og certificeringer af høj kvalitet, alt på abonnementsbasis.

Derudover tilbyder vi online biblioteket Books24x7, der består af tusindvis af komplette og uforkortede fagbøger, dokumenter, videoer og andet tilknyttet materiale. Books24x7 fås tillige i en akademisk udgave udviklet specielt til højere læreanstalter samt i en udgave til offentlige biblioteker.

Vi er aktive i hele Norden, Tyskland samt BeNeLux og har blandt andet indgået et strategisk samarbejde med Skillsoft, der gentagne gange har modtaget anerkendelser for blandt andet bedste indhold. Skillsoft er verdenens største leverandør af standardiserede online kurser, e-bøger og instruktions videoer.Mission
2masterIT´s mission er at være førende indenfor virtuel uddannelse og problemløsning.

Vision
2masterIT vil være kendt som den virksomhed, der kan hjælpe dig her og nu, når du står med en faglig udfordring.

Strategi
Vores strategi er løbende at sikre dig faglig viden på et højt niveau, så du kun behøver at søge ét sted på nettet, for at:

  • Få hurtige og valide svar fra anerkendte eksperter.
  • Kunne løse en udfordring her og nu, via altid opdateret materiale.
  • Planlægge kurser der opfylder dine behov og ønsker, uden at vente på et eksternt kursus.
  • Tage en anerkendt certificering med indledende og afsluttende test og mulighed for - om nødvendigt - at gentage kurset.
  • Blive opkvalificeret og få opdateret dine kompetencer, så du er klar til fremtidens udfordringer.
"Jeg betragter 2masterIT som en mere korrekt kilde til faglæsning end en søgemaskine. Man får hurtigt et overblik over om det er interessant at kigge på eller ej. Jeg kan selv sortere i kurserne og hoppe ind, så man kan designe sin egen uddannelse!"
ACTONA Company A/S
Lars Zielke
IT Koordinator
"Med Books behøver jeg ikke længere slæbe bøger frem og tilbage eller vente på, at en anden er færdig med en bog, jeg skal bruge."
FSB
Keith Jacobsen
Informationsarkitekt
"Inden anskaffelsen undersøgte vi markedet nøje, men vores valg faldt på Books, da det giver en økonomisk effektiv løsning."
Advizor IT
Flemming Knudsen
Partner, Salgs- og Marketingansvarlig
Partnere
  • Books24x7
  • Skillsoft
Kontakt
Dig og dine data.
Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere i vores cookie-politik.