Overblik:

• Hvad er Tech & Dev, AI?

Tech & Dev, AI er et omfattende uddannelsesforløb, der dykker ned i de nyeste teknologier inden for kunstig intelligens. Forløbet retter sig både mod teknologi- og udviklingsentusiaster og professionelle inden for IT-branchen.

Tech & Dev, AI er tilpasset både nybegynderen og den øvede IT mand. Forløbet omfatter bl.a. emner som Maskinlæring, Neurale netværk, Generative AI, Prompt Engineering og meget mere, via en kombination af teori og praktisk læring.

Alle modulerne er udviklet i samarbejde mellem højt uddannede IT-fageksperter og machine learning specialister.

• Hvad indeholder samlingen?

Tech & Dev, AI indeholder mange timers online uddannelse, hjælpeværktøjer, vejledninger, videoer, kurser, benchmarks og ikke mindst online udgaver af en lang række anerkendte IT-fagbøger.

Du har adgang til det hele, og kan plukke lige netop de emner du har brug for og derved få det optimale udbytte.

• Hvad koster det?

Se prisen under punktet "kom i gang nu" længere nede på siden.

Beløbet er pr. bruger og dækker fuld adgang uden begrænsninger i licensperioden, hvorefter adgangen udløber.

Der vil ikke blive tillagt yderligere udgifter til nedenstående pris og der vil ikke ske en automatisk forlængelse.

• Hvordan får jeg adgang?

Når du har afgivet din bestilling, modtager du efterfølgende en mail med adgangs oplysninger, og så er du klar til start.

Få det fulde udbytte af AI

Brug AI til at optimere processer, forbedre softwareudvikling, automatisere testning, tilbyde avancerede dataanalyser og øge konkurrenceevnen.

Optimer med AI

Undersøgelser viser at kun 20% af organisationerne i dag investerer i og arbejder aktivt med AI – de øvrige 80% er slet ikke kommet i gang endnu eller stadig meget tidlig i forløbet.

AI kan automatisere rutineopgaver, som systemovervågning og vedligeholdelse, og frigøre tid til komplekse projekter. AI forbedrer problemløsninger, optimerer softwareudvikling og automatiserer testning, hvilket sikrer høj kvalitet og effektivitet.

Avancerede dataanalyser giver værdifulde indsigter, mens AI-drevne chatbots forbedrer kundesupporten. Øget sikkerhed opnås ved realtids overvågning af netværkstrafik.

Skalerbare AI-løsninger tilpasser sig arbejdsbelastninger, fremmer innovation, og giver din virksomhed en konkurrencefordel. Integrér AI for en mere effektiv, agil og konkurrencedygtig IT-afdeling.
 

Hvad er Tech & Dev, AI?

Tech & Dev, AI er et omfattende uddannelsesforløb, der dykker ned i de nyeste teknologier inden for kunstig intelligens. Forløbet retter sig både mod teknologi- og udviklingsentusiaster og professionelle inden for IT-branchen. Forløbet omfatter bl.a. emner som Maskinlæring, Neurale netværk, Generative AI, Prompt Engineering og meget mere, via en kombination af teori og praktisk læring.

Forløbet består bl.a. af hands-on-øvelser og case-studier, der giver dig den praktiske erfaring, til brug for dine egne projekter.

Med et dedikeret undervisningsteam bestående af erfarne fagfolk inden for AI og teknologi, er Tech & Dev, AI designet til at levere førsteklasses undervisning og støtte til alle niveauer af deltagere. Uanset om du er nybegynder eller erfaren udvikler, vil dette kursus give dig de værktøjer og den indsigt, du har brug for for at lykkes i den spændende verden af kunstig intelligens. Investér i din fremtid og tag det næste skridt i din karriere med Tech & Dev, AI.

Indhold i Tech & Dev, AI

Tech & Dev, AI indeholder blandt andet disse emner:
 • AI Engineering
 • Generative AI
 • Ethics
 • Prompt Engineering
 • ML
 • LLMs
 • APIs
 • Deep Learning
 • Automation
 • Natural Language Processing…og meget mere!
 
Du får adgang til:
 • 200+ kurser
 • 20+ interaktive laboratorier
 • 200+ bøger/lyd bøger
 • 40+ Skill Benchmarks
 • 15 interaktive kurser (simulerede udviklingsmiljøer)

Ubegrænset adgang

Tech & Dev, AI inkluderer ubegrænset adgang til alt indhold. Indholdet er tilgængeligt via disse modaliteter.

Benchmarks

Gennem spørgsmål vurderes din færdighed. Baseret på dine resultater viser Percipio indholdsanbefalinger.
Vis

CAISY

Scenariebaseret indhold drevet af kunstig intelligens (AI). Her kan du øve nye færdigheder i et trygt miljø.
Vis

Videos

Lær med ekspertudviklede videokurser. Indsigt fra virkelige guruer. Alt i et mikro-læringsmiljø til en agil læring.

Books

Fritekstsøgning på tværs af tusindvis af it-bøger fra branchens førende forlag. De originale bøger er fuldt tilgængelige.
Vis

Labs

Et virtuelt miljø, hvor du kan lære, kode og validere i realtid. Brug også det indbyggede miljø til at teste dine egne koder.
Vis

Bootcamps

Bootcamp er en kombination af de bedste elementer i traditionel undervisning og onlineuddannelse. Kommer direkte til dig over nettet.
Vis

Badges

Mål og registrer resultater med digitale badges. Kan deles på tværs af sociale medieplatforme og sikres gennem blockchain.

Find relevant indhold med Skills Benchmarks

Indbyggede benchmarks gør det nemt for dig at finde relevant indhold. Benchmarks måler dine færdigheder og anbefaler en målrettet uddannelsesplan.

Tag en benchmark-test og få afklaret dit nuværende kompetenceniveau inden for et specifikt emne. Baseret på resultaterne genererer Percipio en skræddersyet uddannelsesplan, der fokuserer på de områder, hvor er brug for forbedring. Du får hurtigt adgang til relevant indhold og sparer tid.

Benchmarks er intuitive og brugervenlige. Det er let at drage fordel af dem – uanset niveau.
 

Meget mere indhold

Ud over de mange kurser, bøger, laboratorier mv der er relateret til AI, får du også adgang til de mange tusinde ressourcer, der indgår i vores Tech & Dev, Expert pakke.
 
 
Kom i gang nu!
 
Indhold:
Videoer, Bøger, Benchmarks, Badges og meget andet - alt på engelsk.
Metode: Kurser, Præsentationer, Øvelser, Simuleringer, Bootcamps, Virtual Labs.
Varighed: 12 eller 36 måneders ubegrænset online adgang.

kun kr. 5.995,- (ekskl. moms)
(kr. 7.494,- inkl. moms)

Beløbet er pr. bruger og dækker 12 måneders ubegrænset adgang. Bestiller du 36 måneders adgang får du 33% rabat på den samlede pris.

Prisvindende platform

Alt indhold leveres via den prisvindende platform Percipio. Percipio tilbyder en moderne og intuitiv platform, der ved hjælp af AI giver brugerne en unik læringsoplevelse.

Percipio kan opsættes til jeres design og er tilgængelig på såvel pc som mobil platformen.
 
 
Har du lyst til at prøve?
Få en gratis og uforpligtende prøveadgang i 7 dage!

Klik på linket, send os dit navn og mailadresse og vi sender dig en fri prøveadgang.

Prøv gratis
"Vi er flere brugere i IT afdelingen, der har haft adgang til online træning de seneste år.

Vi har netop forlænget vores adgang, da vi har aftalt en omfattende uddannelses plan for de kommende måneder."
Royal Arctic Line
Henrik Egede Hansen
"Ud over fleksibiliteten er jeg glad for kursus udbuddet. Jeg kan altid finde valid viden og inspiration indenfor de emner jeg har brug for. Det er generelt en god og billig måde at holde sig ajour."
Elfac A/S
Henrik Lynnerup
IT Manager
"Jeg har haft adgang til 2masterIT gennem de sidste mange år. Jeg bruger det dagligt til løsning af opgaver. Den information og inspiration jeg får, har en væsentligt højere kvalitet end hvad jeg ellers finder med almindelige netsøgninger."
Vækstfonden
Henrik Dalhof Jensen
IT-Driftschef

Skillsoft står bag

Indholdet bliver leveret fra Skillsoft. Skillsoft er verdens største producent af e-ressourcer og har gennem årene modtaget mange priser og anerkendelser – herunder flere gange, prisen for bedste IT indhold. 2masterIT har siden 2009 været Skillsoft’s strategiske partner i Norden og Benelux.
 
 
Er du interesseret i at høre mere, har du spørgsmål eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud? Ring på tlf.


Vi er klar til at hjælpe !!
Partnere
 • Books24x7
 • Skillsoft
Kontakt
Dig og dine data.
Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere i vores cookie-politik.