Overblik:

• Hvad er IT prof, all inclusive?

IT prof, all inclusive er en online adgang til en lang række undervisningsmoduler på tværs af et bredt emneområde. IT prof, all inclusive er designet til at løse et akut teknisk problem, vedligeholde og opgradere dine færdigheder eller forbedrede dig til en certificering.

IT prof, all inclusive er tilpasset både nybegynderen og den øvede IT mand. Den dækker de nyeste teknologier, de mest populære it-emner men også mange tidligere platforme og applikationer.

Alle modulerne er udviklet i samarbejde mellem højt uddannede IT-fageksperter og designspecialister.

• Hvad indeholder samlingen?

Samlingen indeholder mange timers online uddannelse, hjælpeværktøjer, vejledninger, certificeringsforløb, videoer, kurser, mentoradgang og ikke mindst online udgaver af en lang række anerkendte IT-fagbøger.

Du har adgang til det hele, men kan plukke lige netop de emner du har brug for og derved få det optimale udbytte

• Hvad koster det?

Se prisstruktur og mængderabat under punktet "kom i gang nu" længere nede på siden.

Beløbet er pr. bruger og dækker fuld adgang uden begrænsninger i licensperioden, hvorefter adgangen udløber.

Der vil ikke blive tillagt yderligere udgifter til nedenstående pris og der vil ikke ske en automatisk forlængelse.

• Hvordan får jeg adgang?

Når du har afgivet din bestilling, modtager du umiddelbart herefter en mail med adgangs oplysninger, og så er du klar til start.

IT prof, all inclusive

Omfattende IT træning og problemløsning når du har brug for det.

Hvad er IT prof, all inclusive?

IT prof, all inclusive giver dig online adgang til en lang række undervisningsmoduler på tværs af et bredt emneområde. Modulerne består af: videoer, kurser, bøger, mentoradgang og meget mere. Du kan bruge IT prof, all inclusive at til løse et akut teknisk problem, vedligeholde og opgradere dine færdigheder eller forberede dig på en eller flere certificeringer.

IT prof, all inclusive tilpasser sig dit udgangspunkt – uanset om du er nybegyndere eller øvet IT mand. IT prof, all inclusive dækker de nyeste teknologier, de mest populære it-emner men også mange tidligere platforme og applikationer.

Alle modulerne er udviklet i samarbejde mellem højt uddannede IT-fageksperter og designspecialister.

IT prof, all inclusive dækker blandt andet:

  • Cloud Computing and Virtualization
  • Data and Databases
  • Enterprise Resource Planning (ERP)
  • Networks and telecommunications
  • Operating Systems and Servers
  • Security
  • Software Design and Development
  • Web Development and Graphic Design
 
 

Omfattende indhold

IT prof, all inclusive giver adgang til over 2.300 kurser udviklet af fageksperter. Derudover består IT prof, all inclusive også af et omfattende bibliotek med over 17.000 it-fagbøger fra over 220 førende forlag – alle bøger er fuldt fritekst søgbare. Til dig der ønsker certificeringer, understøtter IT prof, all inclusive mere end 100 certificeringsforløb med et bredt udvalg af kurser, test simuleringer, forberedende aktiver, adgang til højt certificerede mentorer og andre værktøjer.
Kom i gang nu!

Indhold: 2.300+ Kurser, 17.000+ Bøger og 100+ Certificerings forløb, alle på engelsk.

kun kr. 9.995,- (ekskl. moms)
(kr. 12.494,- inkl. moms)

Beløbet er pr. bruger og dækker 12 måneders ubegrænset adgang. Bestiller du 36 måneders adgang får du 33% rabat på den samlede pris.

Antal  /
Prisvarianter (pris per licens)
12 måneder
   1 ⇒ 2 brugere   9.995,-   
   3 ⇒ 4 brugere   9.495,-   
   5 ⇒ 9 brugere   8.996,-   
   10 ⇒ 14 brugere   8.696,-   
   15 ⇒ 19 brugere   8.496,-   
   20 ⇒ x brugere   Få personligt tilbud.    

36 måneder
   1 ⇒ 2 brugere   19.990,-   
   3 ⇒ 4 brugere   18.991,-   
   5 ⇒ 9 brugere   17.991,-   
   10 ⇒ 14 brugere   17.391,-   
   15 ⇒ 19 brugere   16.992,-   
   20 ⇒ x brugere   Få personligt tilbud.    

Priser er angivet i dkk ekskl. moms.

Tilgængelig over alt

IT prof, all inclusive kan integreres i jeres eksisterende LMS eller via 2masterIT’s Skillport, der giver let og hurtigt adgang via web eller apps til såvel iOS som Androide. Via vores Skillport kan du definere egne uddannelsesforløb og tilrettelægge din uddannelse. Du kan tillige følge dine medarbejdere eller en personalegruppe og sikre, at deadline og lignende overholdes via den indbyggede administratorfunktion.
Har du lyst til at prøve?
Få en gratis og uforpligtende prøveadgang i 3 dage!

Prøv gratis
"Jeg har haft adgang til 2masterIT gennem de sidste mange år. Jeg bruger det dagligt til løsning af opgaver. Den information og inspiration jeg får, har en væsentligt højere kvalitet end hvad jeg ellers finder med almindelige netsøgninger."
Vækstfonden
Henrik Dalhof Jensen
IT-Driftschef
"Som et led i en større uddannelsesplan, har vi hos Advizor givet vores IT afdeling adgang til online træning. Med de indbyggede værktøjer, kan vi følge med i, hvor langt den enkelte er nået og sætte ind med hjælp, hvis det er nødvendigt."
Advizor IT
Flemming Knudsen
Partner, Salgs- og Marketingansvarlig
"Inden anskaffelsen undersøgte vi markedet nøje, men vores valg faldt på 2masterIT, da e-learning giver en økonomisk effektiv løsning."
Advizor IT
Flemming Knudsen
Partner, Salgs- og Marketingansvarlig

Altid nyeste viden

Indholdet i IT prof, all inclusive øges konstant med nye kurser, videoer, bøger og andet. Når vores eksperter udvikler nyt indhold, får du automatisk tilgang til det også. Du er således altid sikker på at have viden om kommende systemer og teknologier.
Fandt du hvad du søgte ??


Vi er klar til at hjælpe !!
Partnere
  • Books24x7
  • Skillsoft
Kontakt
Dig og dine data.
Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere i vores cookie-politik.