Skræddersyet kursusmoduler

Kursusmoduler 100% tilrettet jeres systemer og processer.

Bedre uddannelse giver stor effekt

Det er mange gange en besværlig proces at arrangere kurser i sine egne systemer og processer – man kan ikke købe sig ind på et standardkursus og den interne efterspørgsel er ikke altid stor nok. Her kan det være en god løsning at udvikle et eller flere online moduler, der dækker kurset.

Fordelen ved onlinemodulerne er, at de kan bruges igen og igen på lige præcis det tidspunkt, hvor det er nødvendigt. Samtidig er de 100% skræddersyet til jeres budskaber og systemer, hvorved jeres medarbejdere i høj grad kan forholde sig til indholdet og få stort udbytte af det.

Defineret udviklingsproces

Hos 2masterIT udvikler vi kursusmoduler efter en fast skabelon. Denne kombinerer vi med de mange erfaringer og den store viden vi har opbygget gennem mange års arbejde med online træning. Vi kan således sikre at nå det forventede resultat indenfor den aftalte tidsramme og i den aftalte kvalitet.

Ingen begrænsning i brugen

Vi udvikler modulerne til specielt jer og i jeres design. Modulerne består derfor af jeres budskaber og I har den fuld brugsret til dem. Modulerne kan tilgås af alle jeres medarbejdere lige så ofte de har lyst.
"Det er vigtigt for mig, at jeg ikke skal spilde tiden på standardkurser, der som regel indeholder en masse, som ikke er relevant. Med 2masterIT behøver jeg ikke lede efter en kursusudbyder og derefter vente på, at et kursus bliver afholdt. "
FSB
Keith Jacobsen
Informationsarkitekt
"Jeg har gennem en årrække haft adgang til online træning. Jeg har altid min kalender fyldt op, og har derfor svært ved at finde tid til traditionelle kurser."
Elfac A/S
Henrik Lynnerup
IT Manager
"Jeg har haft adgang til 2masterIT gennem de sidste mange år. Jeg bruger det dagligt til løsning af opgaver. Den information og inspiration jeg får, har en væsentligt højere kvalitet end hvad jeg ellers finder med almindelige netsøgninger."
Vækstfonden
Henrik Dalhof Jensen
IT-Driftschef
Tag kontakt til os, og beskriv din opgave. Så udarbejder vi et fast oplæg, du kan bruge som beslutningsgrundlag.

Partnere
  • Books24x7
  • Skillsoft
Kontakt
Dig og dine data.
Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere i vores cookie-politik.