Overblik:

• Hvad er Virtual Labs?

Labs er live øvelsesmiljøer designet til at hjælpe dig med at opbygge og vurdere dine nuværende færdigheder, samtidig med at du vedligeholder din ekspertise.

Du kan have adgang til Labs, mens du gennemgår en bootcamp, en Aspire Journey, eller mens du læser en bog og derved opnå praktisk erfaring.

• Hvad indeholder Labs?

Der er tre forskellige typer Labs:

  • Øvelseslaboratorier.
  • Udfordrings- eller Færdighedslaboratorier.
  • Sandkasser

• Hvordan får jeg adgang?

Labs indgår som en integreret del af vores forskellige kursuspakker, og kan derfor ikke købes særskilt.

For at få adgang til Labs skal du derfor finde den eller de relevante kursuspakker - eksempelvis Tech & Dev pakkerne - og bestille adgang hertil.

Virtual Practice Labs

Labs er live øvelsesmiljøer designet til at hjælpe dig med at opbygge, vurdere og vedligeholde dine færdigheder.

Hvad er Virtual Practice Labs?

Virtual Practice labs er live øvelsesmiljøer. Du får adgang til virtuelle maskiner, netværk, enheder, apps, software og udviklerværktøjer, datasæt osv. Du behøver ikke planlægge en laboratorietid – du får simpelthen adgang til et laboratorium 24x7x365 fra din PC, bærbare computer eller tablet.

Du kan have adgang til Labs, mens du gennemgår en bootcamp, en Aspire Journey, eller mens du læser en bog og derved opnå praktisk erfaring.

Codecademy labs

Codecademy laboratorier dækker mange emner. Du kan få en af 3 oplevelser, afhængigt af typen af laboratorium du starter:

  • Et selvstændigt checklisteprojekt.
    Brugeren fuldfører opgaver i browseren og afslutter dem, når de er færdige.
     
  • Et selvstændigt Kanban-projekt.
    Brugerne fuldfører opgaver på deres lokale udstyr og flytter opgaver til den relevante projektfase.
     
  • En pensum opgave.
    Brugerne læser en artikel og udfører opgaverne inden for artiklen på egen hånd.
     

Practice labs

Practice labs i Percipio understøtter IT-certificering, opgaveparathed, opbygning af færdigheder og karriereudvikling. Disse Practice labs kan efterligne næsten enhver hardware- eller softwarekonfiguration.

I Practice labs kan IT-professionelle opbygge og udvikle færdigheder ved at interagere med den teknologi, der er relevant for deres arbejde. Brugerne kan også få support ved at få adgang til ekspertindhold, der altid er tilgængeligt online.

Practice labs giver IT-professionelle adgang til populære certificeringsemner, herunder Microsoft®, CompTIA® og VMware®.
 
 
"2masterIT hjælper mig til at tage uddannelse på rejser, om aftenen og andre tidspunkter der passer ind i min hverdag."
Elfac A/S
Henrik Lynnerup
IT Manager
"Som et led i en større uddannelsesplan, har vi hos Advizor givet vores IT afdeling adgang til online træning. Med de indbyggede værktøjer, kan vi følge med i, hvor langt den enkelte er nået og sætte ind med hjælp, hvis det er nødvendigt."
Advizor IT
Flemming Knudsen
Partner, Salgs- og Marketingansvarlig
"Med 2masterIT kan jeg ’gå på kursus’ når det passer ind i min tidsplan, jeg kan gøre det fra de platforme jeg arbejder med hjemme og på min arbejdsplads og jeg kan efterfølgende dokumentere forløbet og resultaterne."
FSB
Keith Jacobsen
Informationsarkitekt

Skillsoft står bag

Indholdet bliver leveret fra Skillsoft. Skillsoft er verdens største producent af e-ressourcer og har gennem årene modtaget mange priser og anerkendelser – herunder flere gange, prisen for bedste IT indhold. 2masterIT har siden 2009 været Skillsoft’s strategiske partner i Norden og Benelux.
 
 
Er du interesseret i at høre mere, har du spørgsmål eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud? Ring til Martin Funding på tlf.


Vi er klar til at hjælpe !!
Partnere
  • Books24x7
  • Skillsoft
Kontakt
Dig og dine data.
Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere i vores cookie-politik.