Overblik:

• Hvad er Books ITpro?

Books ITpro er din online adgang til originale IT bøger. Du får øjeblikkelig adgang til valid IT faglitteratur fra anerkendte forlag.

Samling indeholder mange tusinde IT bøger, dokumenter og andet i et fuldt søgbart miljø. Du kan læse den enkelte bog direkte på skærmen.

IT bøgerne bliver automatisk opdateret og er en komplet og uforkortet gengivelse af den originale titel.

• Hvad indeholder samlingen?

Du får adgang til det originale indhold af mange tusinde komplette gengivelser af IT-fagbøger, dokumenter, tutorials, kodelister, illustrationer og andet i et fuldt søgbart, web-baseret miljø.

Bøgerne, er udgivet af en lang række af verdens førende og respekterede forfattere og forlag.

Nye titler tilføjes automatisk - ofte før de kan findes hos din bogleverandør.

• Hvordan virker det?

Du tegner et abonnement for henholdsvis 1 eller 3 års adgang. Herefter har du ubegrænset adgang til det samlede bibliotek af online fagbøger døgnet rundt 7 dage om ugen.

Bøgerne kan læses på PC og tablet og der er mobil tilgang med apps til både iOS og Android.

• Hvad koster det?

Se prisstruktur og mængderabat under punktet "kom i gang nu" længere nede på siden.

Beløbet er pr. bruger og dækker fuld adgang uden begrænsninger i licensperioden, hvorefter adgangen udløber.

Der vil ikke blive tillagt yderligere udgifter til nedenstående pris og der vil ikke ske en automatisk forlængelse.

• Hvilke forlag står bag?

Titlerne i Books ITpro er en komplet gengivelse af de samme titler, der bliver udgivet via en række forlag. Wiley & Sons, McGraw-Hill, Apress, Springer, Sybex, Cambridge University Press, Manning Publications, BPB Publications, CRC Press & Elsevier, er blot nogle af dem.

Indholdet er skrevet af fagfolk, i modsætning til almindelige websøgninger med mange forkerte og vildledende informationer.

Books ITpro

Originalt online indhold fra tusindvis af IT-bøger fra en række populære forlag i et fuldt søgbart miljø. Opdateres automatisk.

Hvad er Books ITpro??

Books ITpro er et online IT bibliotek, der giver dig adgang til mange tusinde komplette og uforkortede fagbøger, dokumenter og andet i et fuldt søgbart, web-baseret miljø - døgnet rundt 7 dage om ugen. Du kan altså finde de løsninger, idéer og IT svar, du har brug for, når du har brug for dem.

Books ITpro giver dig præcise og fyldestgørende svar på IT spørgsmål indenfor et utal af emner. Uanset om du søger viden indenfor it teknologi, udvikling, konfiguration, drift, database, sikkerhed, tutorials, Artificial Intelligence AI, ERP, styresystemer eller meget andet er IT bøger online fra Books ITpro løsningen.

Books ITpro dækker blandt andet disse emner:


  • Artificial Intelligence (AI)

  • Blockchain

  • Business Skills for IT Professionals

  • Certification and Compliance

  • Cloud Computing and Virtualization

  • Computer Science

  • Cyber Security

  • Data and Databases

  • Desktop and Office Applications

  • Enterprise Resource Planning (ERP)

  • Hardware

  • IBM and Oracle Technologies

  • IT Project Management

  • Machine Learning

  • Networks and Protocols

  • Operating Systems and Servers

  • Software Design and Development

  • Web Development and Graphic Design

Anerkendte forlag

Books ITpro giver dig viden direkte fra en lang række professionelle IT-fagfolk. Titlerne i Books er en komplet gengivelse af de samme titler, der bliver udgivet via en række forlag.

Med Books ITpro får du derfor adgang til det originale indhold fra en lang række af verdens førende og respekterede forfattere og forlag. Der er aftaler med eksempelvis: Wiley & Sons, McGraw-Hill, Apress, Springer, Sybex, Elsevier, Manning Publications, BPB Publications, CRC Press & Cambridge University Press.
Kom i gang nu!

Få 12 måneders online adgang til Books ITpro inklusive adgang til tusindevis af bøger fra internationalt anerkendte forlag.

kun kr. 3.995,- (ekskl. moms)
(kr. 4.994,- inkl. moms)

Beløbet er pr. bruger og dækker 12 måneders ubegrænset adgang.

Bestiller du 3 års adgang får du det ene år gratis - altså 33,3% rabat på den samlede pris.

OBS OBS. Vi tilbyder specialpriser til uddannelses og offentlige institutioner. Forespørg på pris her.


Antal  /
Prisvarianter (pris per licens)
12 måneder
   1 ⇒ 1 brugere   3.995,-   
   2 ⇒ 9 brugere   3.196,-   
   10 ⇒ 24 brugere   2.397,-   
   25 ⇒ x brugere   Få personligt tilbud.    

36 måneder
   1 ⇒ 1 brugere   7.990,-   
   2 ⇒ 9 brugere   6.392,-   
   10 ⇒ 24 brugere   4.794,-   
   25 ⇒ x brugere   Få personligt tilbud.    

Priser er angivet i dkk ekskl. moms.

24/7 online adgang !!

Med Books ITpro har du konstant adgang til dit bibliotek af fagbøger online. Uanset om du sidder på kontoret, hos en kunde eller er på farten, har du adgang til det samlede digitale bibliotek og dermed inspiration og svar på de emner og IT spørgsmål du sidder og arbejder med. Bøgerne kan læses på PC og tablet og der er mobil tilgang med apps til både iOS og Android.

Med Books har du adgang til dine IT bøger 24x7!


Har du lyst til at prøve?
Få en gratis og uforpligtende prøveadgang i 7 dage!

Prøv gratis

Kært barn har mange navne

Skillsoft Books ITpro har gennem årene siden lanceringen i 1990'erne skiftet navn et par gange. Samlingen er i dag kendt som Skillsoft Books ITpro, Books24x7 ITpro eller blot Books ITpro – målet er dog fortsat at levere tidssvarende online fagbøger i høj kvalitet.
 

Skillsoft står bag

Indholdet bliver leveret fra Skillsoft. Skillsoft er verdens største producent af e-ressourcer og har gennem årene modtaget mange priser og anerkendelser – herunder flere gange, prisen for bedste IT indhold. 2masterIT har siden 2009 været Skillsoft’s strategiske partner i Norden og Benelux.
 
 

Søg og du skal finde !!

Den primære funktion i Books ITpro er fritekst søgning på tværs af samtlige bøger. En simpel fritekstsøgning vil hurtigt præsentere dig for de bøger, der er relevant for netop det IT spørgsmål du sidder med. Du kan nu læse bøgerne på skærmen - både på pc, smartphone og tablet.
Er det ikke IT bøger du leder efter?? Se også
"Jeg betragter 2masterIT som en mere korrekt kilde til faglæsning end en søgemaskine. Man får hurtigt et overblik over om det er interessant at kigge på eller ej. Jeg kan selv sortere i kurserne og hoppe ind, så man kan designe sin egen uddannelse!"
ACTONA Company A/S
Lars Zielke
IT Koordinator
"Books søgninger på nøgleord på tværs af tusinde af bøger er en stor hjælp. Når jeg har fundet et resultat i en eller flere bøger, kan disse sættes på min egen boghylde. Books kan tilgås fra PC, tablet og smartphone, hvilket gør systemet meget fleksibelt."
FSB
Keith Jacobsen
Informationsarkitekt
"Den information og inspiration jeg får fra Books, har en væsentligt højere kvalitet end hvad jeg ellers finder med almindelige netsøgninger."
Vækstfonden
Henrik Dalhof Jensen
IT-Driftschef

Spar tid !!

Den prisbelønnede søgemaskine i Books IT fagbøger online gør det nemt og hurtigt at finde de rigtige svar. Du kan foretage specifikke og afgrænsede søgninger og du kan søge dybere i en allerede fundet titelliste.

Alt indhold er skrevet af fagfolk. I modsætning til almindelige internetsøgninger med mange forkerte og vildledende informationer, får du således professionelle og fyldestgørende svar på dine IT spørgsmål.
Fandt du hvad du søgte ??


Vi er klar til at hjælpe !!
Partnere
  • Books24x7
  • Skillsoft
Kontakt
Dig og dine data.
Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere i vores cookie-politik.