Books24x7 ITpro

Originalt indhold fra tusindvis af online IT bøger fra en lang række forlag

FAQ:
Hvad er Books24x7 ITpro??
Books24x7 ITpro er et online IT bibliotek, der giver dig adgang til mange tusinde komplette og uforkortede fagbøger, dokumenter og andet i et fuldt søgbart, web-baseret miljø - døgnet rundt 7 dage om ugen. Du kan altså finde de løsninger, idéer og IT svar, du har brug for, når du har brug for dem.

Books24x7 ITpro giver dig præcise og fyldestgørende svar på IT spørgsmål indenfor et utal af emner. Uanset om du søger viden indenfor udvikling, konfiguration, drift, database, sikkerhed, serversystemer eller meget andet er IT bøger online fra Books24x7 ITpro løsningen.
Books24x7 ITpro dækker blandt andet disse emner:
 • Business Skills for IT Professionals
 • Certification and Compliance
 • Cloud Computing and Virtualization
 • Computer Science
 • Data and Databases
 • Desktop and Office Applications
 • Enterprise Resource Planning
 • Hardware
 • IBM and Oracle Technologies
 • IT Project Management
 • Networks and Protocols
 • Operating Systems and Servers
 • Security
 • Software Design and Development
 • Web Development and Graphic Design
Anerkendte forlag
Books24x7 ITpro giver dig viden direkte fra en lang række professionelle IT-fagfolk. Titlerne i Books24x7 er en komplet gengivelse af de samme titler, der bliver udgivet via en række forlag.

Med Books24x7 ITpro får du derfor adgang til det originale indhold fra en lang række af verdens førende og respekterede forfattere og forlag. Der er pt. aftale med omkring 180+ IT-forlag.
Kom i gang nu!
Få 12 måneders online adgang til Books24x7 ITpro inklusive adgang til mere end 16.000 bøger fra 180+ forlag.

kun kr. 3.995,- (ekskl. moms)
(kr. 4.994,- inkl. moms)

Beløbet er pr. bruger og dækker 12 måneders ubegrænset adgang. Bestiller du 36 måneders adgang får du 33% rabat på den samlede pris.

Antal  /
Prisvarianter (pris per licens)
12 måneder
   1 ⇒ 2 brugere   3.995,-   dkk ekskl. moms
   3 ⇒ 4 brugere   3.795,-   dkk ekskl. moms
   5 ⇒ 9 brugere   3.596,-   dkk ekskl. moms
   10 ⇒ 14 brugere   3.475,-   dkk ekskl. moms
   15 ⇒ 19 brugere   3.396,-   dkk ekskl. moms
   20 ⇒ x brugere    
36 måneder
   1 ⇒ 2 brugere   7.990,-   dkk ekskl. moms
   3 ⇒ 4 brugere   7.591,-   dkk ekskl. moms
   5 ⇒ 9 brugere   7.191,-   dkk ekskl. moms
   10 ⇒ 14 brugere   6.951,-   dkk ekskl. moms
   15 ⇒ 19 brugere   6.792,-   dkk ekskl. moms
   20 ⇒ x brugere    
24/7 online adgang !!
Med Books24x7 ITpro har du konstant online adgang til dit bibliotek af IT bøger. Uanset om du sidder på kontoret, hos en kunde eller er på farten, har du adgang til det samlede bibliotek og dermed inspiration og svar til de emner og IT spørgsmål du sidder og arbejder med.
Har du lyst til at prøve?
Få en gratis og uforpligtende prøveadgang i 3 dage!

Søg og du skal finde !!
Den primære funktion i Books24x7 ITpro er fritekst søgning på tværs af samtlige bøger. En simpel fritekstsøgning vil hurtigt præsentere dig for de bøger, der er relevant for netop det IT spørgsmål du sidder med. Du kan nu læse bøgerne på skærmen - både på pc, smartphone og tablet.
Er det ikke IT bøger du leder efter?? Se også

 

Fyldestgørende svar

Fordelt på de forskellige samlinger indeholder Books24x7 ITpro i dag mere end 17.000 bøger fra mere end 220 anerkendte forlag. Du får derfor altid svar på de spørgsmål du sidder med i din dagligdag.

Komplet bibliotek

Books24x7 er et online bibliotek, der giver dig adgang til alverdens viden og svar på alle de spørgsmål du sidder med. Med Books24x7 har du adgang til et utal af fagbøger online.

Fagbøger online

Med Books24x7 kan du lave fritekstesøgninger på tværs af samtlige titler. Du kan derfor nemt og hurtigt finde præcis den fagbog, der netop besvarer det spørgsmål du sidder med.

Altid opdateret viden

Books24x7 bliver hele tiden udvidet med nye bøger. Du får således altid den seneste viden med, når du søger. Ofte er de forskellige bøger tilgængelige i Books24x7, før du kan finde dem på hylderne hos din bogleverandør.

Udnyt tiden

BusinessWeek har lavet en undersøgelse der viser, at IT fagfolk ofte bruger op til 12 timer ugentligt på informationssøgning. Den prisbelønnede søgefunktion sammen med de pålidelige kilder gør, at der spares meget tid ved at anvende Books24x7 fremfor traditionelle internetsøgninger.

Komplet gengivelse

I Books24x7 ITpro bliver alt indholdet fra de oprindelige IT fagbøger gengivet. Du har således adgang til tekst, kodelister, illustrationer og meget andet. Hvis der følger en cd med de oprindelige IT bøger, er denne også tilgængelig i Books24x7. Books24x7 er et IT bibliotek med IT fagbøger online og masser af viden.
"Books24x7 søgninger på nøgleord på tværs af tusinde af bøger er en stor hjælp. Når jeg har fundet et resultat i en eller flere bøger, kan disse sættes på min egen boghylde. Books24x7 kan tilgås fra PC, tablet og smartphone, hvilket gør systemet meget fleksibelt."
FSB
Keith Jacobsen
Informationsarkitekt
Spar tid !!
Den prisbelønnede søgemaskine i Books24x7 IT fagbøger online gør det nemt og hurtigt at finde de rigtige svar. Du kan foretage specifikke og afgrænsede søgninger og du kan søge dybere i en allerede fundet titelliste.

Alt indhold er skrevet af fagfolk. I modsætning til almindelige internetsøgninger med mange forkerte og vildledende informationer, får du således professionelle og fyldestgørende svar på dine IT spørgsmål.
Fandt du hvad du søgte ??


Vi er klar til at hjælpe !!
Produkt familie
  Nyhedsbrev
  Live demo / prøveadgang
  Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på www.2masterit.dk