Overblik:

• Hvorfor tage en certificering?

Du bliver mere attraktiv på arbejdsmarkedet, da der er stor efterspørgsel på certificerede medarbejdere.

Du får dokumentation for dine kompetencer samtidig med at du holder dig fagligt opdateret. En certificering kan fastholde din position i dit nuværende job.

Du kommer til at sidde inde med en specialviden - et godt kort på hånden ved næste lønforhandling.

Søger du nye udfordringer vil en certificering også forbedre dine chancer for at få netop det job, der matcher dine ønsker.

• Hvad indeholder pakken?

Online adgang til målrettet uddannelsesmateriale i abonnementets løbetid (typisk 12 måneder).

Uddannelsesmateriale der giver dig den grundige uddannelse der skal til for at kunne bestå den akkrediterede internationale anerkendte certificering, der er udviklet i samarbejde med certificeringens producent.

Kurser der består en række moduler f.eks. bootcamps, videoer, instruktioner, bøger, mentoradgang med certificerede eksperter m.v. Se det specifikke indhold på det enkelte certificeringsforløb.

Tests med ubegrænset adgang. Du kan tage en test inden du går til den afsluttende eksamen, så du ved om du er klar. Samme test kan også hurtigt give dig et overblik over, om der er dele af materialet du kan springe over, eller måske tage flere gange.

• Hvordan foregår det?

Alle certificeringsforløb er online. Uanset om du sidder på kontoret, hjemme eller er på farten, har du fuld og ubegrænset adgang i abonnementets løbetid (typisk 12 måneder).

Materialet giver dig en grundig uddannelse, så du er klædt på til at tage den akkrediterede internationale anerkendte certificering.

Hvert kursus indeholder en række moduler f.eks. videoer, instruktioner, bøger, mentoradgang med certificerede eksperter m.v.

Du kan tage en test der viser om du er parat til den afsluttende eksamen. Testen har ubegrænset adgang. Vores statistik viser, at 91% af de personer, der har taget vores certificeringsforløb, bestod første gang.

Den afsluttende eksamination er ikke inkluderet i pakken. For at opnå en gyldig certificering, kræves det at denne afholdes på et godkendt testcenter. Vi kan hjælpe dig med at finde et testcenter.

• Skillsoft står bag.

Indholdet bliver leveret fra Skillsoft – verdens største producent af e-ressourcer. Skillsoft har gennem årene modtaget et utal af priser og anerkendelser – herunder flere gange, prisen for bedste IT indhold.

2masterIT har siden 2009 været Skillsoft’s strategiske partner i Norden og Benelux.

Klik her for at læse mere.
Certificerings­pakke
Indhold:

Online certificering

Hos 2masterIT formidles alle certificeringsforløb online. Uanset om du sidder på kontoret, hjemme eller er på farten, har du adgang til det samlede uddannelsesmateriale. Du bestemmer hvor, hvornår og i hvilket tempo du vil gennemføre dit certificeringsforløb.

Alle certificeringsforløb leveres i pakker med fuld og ubegrænset adgang. Nogle pakker indeholder et enkelt modul, mens andre pakker indeholder flere.

Omfattende katalog

Vores internationalt anerkendte og akkrediterede certificeringsforløb, er udviklet i samarbejde med certificeringens producent. Vi dækker bl.a:
 
  • Microsoft

  • Amazon

  • SAS

  • Google

  • Oracle

  • VMware

  • PRINCE2

  • ITIL

  • Cisco

  • CompTIA

  • EC Council

  • ASQ

Hvad indeholder pakken?

Pakken indeholder online adgang til målrettet uddannelsesmateriale.

Certificeringskurserne består af en række forskellige moduler herunder bootcamps, videoer, instruktioner, bøger, mentoradgang med certificerede eksperter, tests med ubegrænset adgang m.m. Se det specifikke indhold på det enkelte certificeringsforløb.

Når du har gennemført certificeringsforløbet, dokumenteres dette med et diplom.

Den afsluttende eksamination er ikke inkluderet i pakken. For at opnå en gyldig certificering, kræves det at denne afholdes på et godkendt testcenter. Vi kan hjælpe dig med at finde et testcenter.
Kom i gang nu!

Få 12 eller 36 måneders online adgang nu.


Beløbet er pr. bruger og dækker måneders ubegrænset adgang.

Antal  /
Prisvarianter (pris per licens)
12 måneder
   1 ⇒ x brugere   0,-   
36 måneder
   1 ⇒ x brugere   0,-   

Priser er angivet i dkk ekskl. moms.

Sådan virker det

Hvert forløb består af forskellige undervisningsformer - indeholdende det materiale du skal bruge for at opbygge dine færdigheder - inkl. hjælpe-værktøjer, test preps, 24x7 mentoradgang mm.
 

Videos

Lær med ekspertudviklede videokurser. Indsigt fra virkelige guruer. Alt i et mikro-læringsmiljø til en agil læring.

Books

Fritekstsøgning på tværs af nøje udvalgte bøger fra branchens førende forlag. De originale bøger er fuldt tilgængelige.
Vis

Test Preps

Forberede dig til certificeringseksamen. Er du klar?

Live Mentoring

Live chat eller e-mail med højt certificerede mentorer. Dækker branchens mest populære certificeringer.

Bootcamps

Bootcamp er en kombination af de bedste elementer i traditionel undervisning og onlineuddannelse. Kommer direkte til dig over nettet.
Vis
"Inden anskaffelsen undersøgte vi markedet nøje, men vores valg faldt på 2masterIT, da e-learning giver en økonomisk effektiv løsning."
Advizor IT
Flemming Knudsen
Partner, Salgs- og Marketingansvarlig
"Vi er flere brugere i IT afdelingen, der har haft adgang til online træning de seneste år.

Vi har netop forlænget vores adgang, da vi har aftalt en omfattende uddannelses plan for de kommende måneder."
Royal Arctic Line
Henrik Egede Hansen
"2masterIT hjælper mig til at tage uddannelse på rejser, om aftenen og andre tidspunkter der passer ind i min hverdag."
Elfac A/S
Henrik Lynnerup
IT Manager

Skillsoft står bag

Indholdet bliver leveret fra Skillsoft. Skillsoft er verdens største producent af e-ressourcer og har gennem årene modtaget mange priser og anerkendelser – herunder flere gange, prisen for bedste IT indhold. 2masterIT har siden 2009 været Skillsoft’s strategiske partner i Norden og Benelux.
 
 
Fandt du hvad du søgte ??


Vi er klar til at hjælpe !!
 
Partnere
  • Books24x7
  • Skillsoft
Kontakt
Dig og dine data.
Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere i vores cookie-politik.