Kursusproduktion

Skræddersyet kurser til din virksomhed.

Store fordele ved kursus produktion
Det kan være både besværligt og omkostningstungt at arrangere interne kursusforløb. Dette kan konverteres til produktiv tid, ved at producere en del af kurserne som onlinemoduler. Disse moduler sikrer, at kurserne altid er tilgængelige. Kurserne understøtter jeres budskaber og værdier, hvilket giver en stor og målrettet effekt.
OnBoarding
Vores OnBoarding koncept sikrer en hurtig og effektiv indkøring af nye eller omplacerede medarbejdere. Vi sikrer, at disse hurtigt får kendskab til deres nye virkeområde og er produktive.
Skræddersyet kursusmoduler
Online kurser i jeres egne værktøjer, systemer og processer giver store gevinster. Det er en effektiv og hurtig måde at opbygge kompetence internt i jeres organisation.
Kursusproduktionen udarbejdes i dialog. Ring til os, og lad os få en konkret dialog omkring de muligheder og gevinster I har.


 

Let integration

Onlinemodulernes standard gør, at de kan integreres i dit eget LMS eller andre af dine centrale systemer.

En del af holdet

Vi har rigtigt gode erfaringer med at kombinere online moduler med klasseundervisning. Med denne kombination kan tiden væk fra arbejdspladsen minimeres.

Altid tilgængeligt

Med et online modul behøver du ikke vente på at et kursus eller seminar bliver afholdt. Det ligger altid klar. Dine medarbejdere får derfor den information de har brug for – når de har brug for det.

Engangsinvestering

Udvikling af et online modul er en engangsudgift. Når onlinemodulet er færdigudviklet og godkendt, kan modulet tilgås igen og igen, uden omkostning. Det er derfor en rigtig god investering at udvikle onlinemoduler.
"Inden anskaffelsen undersøgte vi markedet nøje, men vores valg faldt på 2masterIT, da e-learning giver en økonomisk effektiv løsning."
Advizor IT
Flemming Knudsen
Partner, Salgs- og Marketingansvarlig
Produkt familie
    Nyhedsbrev
    Live demo / prøveadgang
    Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på www.2masterit.dk