Skræddersyet kursusmoduler

Kursusmoduler 100% tilrettet jeres systemer og processer.

Bedre uddannelse giver stor effekt
Det er mange gange en besværlig proces at arrangere kurser i sine egne systemer og processer – man kan ikke købe sig ind på et standardkursus og den interne efterspørgsel er ikke altid stor nok. Her kan det være en god løsning at udvikle et eller flere online moduler, der dækker kurset.

Fordelen ved onlinemodulerne er, at de kan bruges igen og igen på lige præcis det tidspunkt, hvor det er nødvendigt. Samtidig er de 100% skræddersyet til jeres budskaber og systemer, hvorved jeres medarbejdere i høj grad kan forholde sig til indholdet og få stort udbytte af det.
Defineret udviklingsproces
Hos 2masterIT udvikler vi kursusmoduler efter en fast skabelon. Denne kombinerer vi med de mange erfaringer og den store viden vi har opbygget gennem mange års arbejde med online træning. Vi kan således sikre at nå det forventede resultat indenfor den aftalte tidsramme og i den aftalte kvalitet.
Ingen begrænsning i brugen
Vi udvikler modulerne til specielt jer og i jeres design. Modulerne består derfor af jeres budskaber og I har den fuld brugsret til dem. Modulerne kan tilgås af alle jeres medarbejdere lige så ofte de har lyst.
Tag kontakt til os, og beskriv din opgave. Så udarbejder vi et fast oplæg, du kan bruge som beslutningsgrundlag.


 

Let integration

Onlinemodulernes standard gør, at de kan integreres i dit eget LMS eller andre af dine centrale systemer.

En del af holdet

Vi har rigtigt gode erfaringer med at kombinere online moduler med klasseundervisning. Med denne kombination kan tiden væk fra arbejdspladsen minimeres.

Altid tilgængeligt

Med et online modul behøver du ikke vente på at et kursus eller seminar bliver afholdt. Det ligger altid klar. Dine medarbejdere får derfor den information de har brug for – når de har brug for det.

Engangsinvestering

Udvikling af et online modul er en engangsudgift. Når onlinemodulet er færdigudviklet og godkendt, kan modulet tilgås igen og igen, uden omkostning. Det er derfor en rigtig god investering at udvikle onlinemoduler.
"Til generelt at højne niveauet har vi valgt at bruge e-learning fra 2masterIT som et supplement til vores traditionelle klassekurser."
Royal Arctic Line
Henrik Egede Hansen
Produkt familie
    Nyhedsbrev
    Live demo / prøveadgang
    Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på www.2masterit.dk