Skræddersyet kursusmoduler

Kursusmoduler 100% tilrettet jeres systemer og processer.

Bedre uddannelse giver stor effekt

Det er mange gange en besværlig proces at arrangere kurser i sine egne systemer og processer – man kan ikke købe sig ind på et standardkursus og den interne efterspørgsel er ikke altid stor nok. Her kan det være en god løsning at udvikle et eller flere online moduler, der dækker kurset.

Fordelen ved onlinemodulerne er, at de kan bruges igen og igen på lige præcis det tidspunkt, hvor det er nødvendigt. Samtidig er de 100% skræddersyet til jeres budskaber og systemer, hvorved jeres medarbejdere i høj grad kan forholde sig til indholdet og få stort udbytte af det.

Defineret udviklingsproces

Hos 2masterIT udvikler vi kursusmoduler efter en fast skabelon. Denne kombinerer vi med de mange erfaringer og den store viden vi har opbygget gennem mange års arbejde med online træning. Vi kan således sikre at nå det forventede resultat indenfor den aftalte tidsramme og i den aftalte kvalitet.

Ingen begrænsning i brugen

Vi udvikler modulerne til specielt jer og i jeres design. Modulerne består derfor af jeres budskaber og I har den fuld brugsret til dem. Modulerne kan tilgås af alle jeres medarbejdere lige så ofte de har lyst.
"2masterIT hjælper mig til at tage uddannelse på rejser, om aftenen og andre tidspunkter der passer ind i min hverdag."
Elfac A/S
Henrik Lynnerup
IT Manager
"Som et led i en større uddannelsesplan, har vi hos Advizor givet vores IT afdeling adgang til online træning. Med de indbyggede værktøjer, kan vi følge med i, hvor langt den enkelte er nået og sætte ind med hjælp, hvis det er nødvendigt."
Advizor IT
Flemming Knudsen
Partner, Salgs- og Marketingansvarlig
"Med 2masterIT kan jeg ’gå på kursus’ når det passer ind i min tidsplan, jeg kan gøre det fra de platforme jeg arbejder med hjemme og på min arbejdsplads og jeg kan efterfølgende dokumentere forløbet og resultaterne."
FSB
Keith Jacobsen
Informationsarkitekt
Tag kontakt til os, og beskriv din opgave. Så udarbejder vi et fast oplæg, du kan bruge som beslutningsgrundlag.

Partnere
  • Books24x7
  • Skillsoft
Kontakt
Dig og dine data.
Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere i vores cookie-politik.