OnBoarding

Hurtig igang med effektiv OnBoarding.

Stor effekt med OnBoarding

Der er store gevinster ved, at nye eller omplacerede medarbejdere hurtigt løftes ind i deres kommende opgaver. En effektiv måde at gøre dette på, er via vores OnBoarding koncept. I tæt samarbejde med jer, udvikler vi et eller flere online moduler, der hurtigt og effektivt formidler den viden, en medarbejder behøver, for at kunne bestride sit nye virke.

OnBoarding modulerne kan således dække mange forskellige områder så som: virksomhedens historie, organisation, mål, sikkerhedspolitik, værdier og holdninger men også procedurer, arbejdsgange, systemer eller hvad der er vigtigt for at komme i gang.

OnBoarding bliver fuldstændigt skræddersyet efter jeres behov.

Defineret proces

Hos 2masterIT har vi igennem mange år arbejdet med online træning og har opbygget en stor erfaring med formidling af budskaber. I vores arbejde med OnBoarding bruger vi denne viden og erfaring kombineret med en fast plan for processen. Alt dette sikrer, at vi når det forventet resultat indenfor de aftalte deadlines og selvfølgelig med den forventede kvalitet.

Fuld brugsret

OnBoarding modulerne bliver udviklet til jer – I har den fulde brugsret til de færdige moduler. Dette sikrer, at I kan anvende modulerne hvor, når og lige så meget I har lyst – uden at det koster ekstra.
"Jeg bruger uddannelse fra 2masterIT til at tilegne mig lige netop de kompetencer, jeg har brug for til at løse aktuelle opgaver. "
FSB
Keith Jacobsen
Informationsarkitekt
"Til generelt at højne niveauet har vi valgt at bruge e-learning fra 2masterIT som et supplement til vores traditionelle klassekurser."
Royal Arctic Line
Henrik Egede Hansen
"Ud over fleksibiliteten er jeg glad for kursus udbuddet. Jeg kan altid finde valid viden og inspiration indenfor de emner jeg har brug for. Det er generelt en god og billig måde at holde sig ajour."
Elfac A/S
Henrik Lynnerup
IT Manager
Udvikling af OnBoarding moduler er naturligvis et meget individuelt forløb. Tag kontakt til os, så udarbejder vi et fast oplæg baseret på de krav og ønsker I har til indhold og formidling.

Partnere
  • Books24x7
  • Skillsoft
Kontakt
Dig og dine data.
Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere i vores cookie-politik.