OnBoarding

Hurtig igang med effektiv OnBoarding.

Stor effekt med OnBoarding
Der er store gevinster ved, at nye eller omplacerede medarbejdere hurtigt løftes ind i deres kommende opgaver. En effektiv måde at gøre dette på, er via vores OnBoarding koncept. I tæt samarbejde med jer, udvikler vi et eller flere online moduler, der hurtigt og effektivt formidler den viden, en medarbejder behøver, for at kunne bestride sit nye virke.

OnBoarding modulerne kan således dække mange forskellige områder så som: virksomhedens historie, organisation, mål, sikkerhedspolitik, værdier og holdninger men også procedurer, arbejdsgange, systemer eller hvad der er vigtigt for at komme i gang.

OnBoarding bliver fuldstændigt skræddersyet efter jeres behov.
Defineret proces
Hos 2masterIT har vi igennem mange år arbejdet med online træning og har opbygget en stor erfaring med formidling af budskaber. I vores arbejde med OnBoarding bruger vi denne viden og erfaring kombineret med en fast plan for processen. Alt dette sikrer, at vi når det forventet resultat indenfor de aftalte deadlines og selvfølgelig med den forventede kvalitet.
Fuld brugsret
OnBoarding modulerne bliver udviklet til jer – I har den fulde brugsret til de færdige moduler. Dette sikrer, at I kan anvende modulerne hvor, når og lige så meget I har lyst – uden at det koster ekstra.
Udvikling af OnBoarding moduler er naturligvis et meget individuelt forløb. Tag kontakt til os, så udarbejder vi et fast oplæg baseret på de krav og ønsker I har til indhold og formidling.


 

Let integration

Onlinemodulernes standard gør, at de kan integreres i dit eget LMS eller andre af dine centrale systemer.

En del af holdet

Vi har rigtigt gode erfaringer med at kombinere online moduler med klasseundervisning. Med denne kombination kan tiden væk fra arbejdspladsen minimeres.

Altid tilgængeligt

Med et online modul behøver du ikke vente på at et kursus eller seminar bliver afholdt. Det ligger altid klar. Dine medarbejdere får derfor den information de har brug for – når de har brug for det.

Engangsinvestering

Udvikling af et online modul er en engangsudgift. Når onlinemodulet er færdigudviklet og godkendt, kan modulet tilgås igen og igen, uden omkostning. Det er derfor en rigtig god investering at udvikle onlinemoduler.
"Det er vigtigt for mig, at jeg ikke skal spilde tiden på standardkurser, der som regel indeholder en masse, som ikke er relevant. Med 2masterIT behøver jeg ikke lede efter en kursusudbyder og derefter vente på, at et kursus bliver afholdt. "
FSB
Keith Jacobsen
Informationsarkitekt
Produkt familie
    Nyhedsbrev
    Live demo / prøveadgang
    Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på www.2masterit.dk