Books24x7 BusinessPro

Hurtig og sikker problemløsning i hverdagen.

FAQ:
Hvad er Books24x7 BusinessPro??
Books24x7 BusinessPro er en omfattende samling af komplette business fagbøger. Du har online adgang 24/7 til de mange bøger og andre relaterede ressourcer. Du kan således altid finde svar på de spørgsmål du måtte sidde med.

Books24x7 BusinessPro giver dig præcise og fyldestgørende svar indenfor de mange business emner. Uanset om du søger viden indenfor forretningsledelse, HR, projektledelse, markedsføring eller andet er Books24x7 BusinessPro løsningen.
Books24x7 BusinessPro indeholder blandt andet:
 • Business Analysis
 • Business Skills
 • Corporate Case Studies & Interviews
 • Employee Training & Development
 • Finance & Accounting
 • Hospitality & Tourism
 • Human Resources
 • International Business
 • Management & Leadership
 • Marketing & Sales
 • Project Management
 • Quality & Manufacturing Management
 • Social Media
 • Sustainability
 • Team Skills
 • Technology in Business
Altid tilgængelig!!
Med adgang til Books24x7 BusinessPro har du altid din bogsamling med dig. Uanset om du sidder på kontoret, hos en kunde, er på farten eller arbejder hjemme har du adgang til samtlige titler og alle dine favoritbøger.

Books24x7 er et fagbibliotek med business fagbøger online og masser af viden.
Kom i gang nu!
Få 12 måneders online adgang til Books24x7 BusinessPro inklusive adgang til mere end 12.800 bøger fra over 270 forlag.

kun kr. 3.995,- (ekskl. moms)
(kr. 4.994,- inkl. moms)

Beløbet er pr. bruger og dækker 12 måneders ubegrænset adgang. Bestiller du 36 måneders adgang får du 33% rabat på den samlede pris.

Antal  /
Prisvarianter (pris per licens)
12 måneder
   1 ⇒ 2 brugere   3.995,-   dkk ekskl. moms
   3 ⇒ 4 brugere   3.795,-   dkk ekskl. moms
   5 ⇒ 9 brugere   3.596,-   dkk ekskl. moms
   10 ⇒ 14 brugere   3.476,-   dkk ekskl. moms
   15 ⇒ 19 brugere   3.396,-   dkk ekskl. moms
   20 ⇒ x brugere    
36 måneder
   1 ⇒ 2 brugere   7.990,-   dkk ekskl. moms
   3 ⇒ 4 brugere   7.591,-   dkk ekskl. moms
   5 ⇒ 9 brugere   7.191,-   dkk ekskl. moms
   10 ⇒ 14 brugere   6.951,-   dkk ekskl. moms
   15 ⇒ 19 brugere   6.792,-   dkk ekskl. moms
   20 ⇒ x brugere    
Unik søgemulighed!!
Det helt unikke ved Books24x7 BusinessPro er den prisbelønnede søge funktion på tværs af samtlige titler. Efter en simpel tekstsøgning, bliver du præsenteret for relevante titler. Du kan læse bogen på skærmen - pc, smartphone eller tablet - og få værdifuld inspiration til de opgaver du sidder med.
Er det ikke Business bøger du leder efter?? Se også

 

Fyldestgørende svar

Fordelt på de forskellige samlinger indeholder Books24x7 BusinessPro i dag mere end 11.500 bøger fra mere end 250 anerkendte forlag. Du får derfor altid svar på de spørgsmål du sidder med i din dagligdag.

Altid opdateret viden

Books24x7 bliver automatisk opdateret med de nyeste titler. Du får således altid den nyeste viden med i dine søgeresultater. Ofte er titler tilgængelige i Books24x7, før du kan finde dem på hylderne hos din bogleverandør.

Optimeret søgninger

Den prisbelønnede søgemaskine i Books24x7 gør det nemt og hurtigt at finde de rigtige svar. Du kan foretage specifikke og afgrænsede søgninger og du kan søge dybere i en allerede fundet titelliste.

Hurtigt svar fra eksperter

Alt indholdet er skrevet af fagfolk. I modsætning til almindelige websøgninger med mange forkerte og vildledende informationer, får du således professionelle og fyldestgørende svar på dine spørgsmål.

Altid opdateret viden

Der bliver konstant tilføjet nye titler til Books24x7 BusinessPro. Dine søgninger vil således altid give dig adgang til den seneste viden. Samtidig kommer du på forkant. Ofte er bøger tilgængelige i Books24x7 BusinessPro, før de kommer i handlen hos din bogleverandør.

Komplet gengivelse

I Books24x7 BusinessPro bliver alt indholdet gengivet. Du har således adgang til tekst, tabeller, illustrationer og alt andet. Når der følger en cd med den oprindelig bog, er indholdet af denne ligeledes tilgængelig i Books24x7 BusinessPro. Books24x7 BusinessPro er den ultimative kilde med valid viden til fagfolk.
"Inden anskaffelsen undersøgte vi markedet nøje, men vores valg faldt på Books24x7, da det giver en økonomisk effektiv løsning."
Advizor IT
Flemming Knudsen
Partner, Salgs- og Marketingansvarlig

Spar tid!!
BusinessWeek har lavet en undersøgelse der viser, at fagfolk ofte bruger op til 12 timer ugentligt på informationssøgning. Med Books24x7 BusinessPro’s prisbelønnede søgefunktion og de pålidelige kilder kan du spare omkring 25% af tiden, i forhold til traditionelle internetsøgninger.

Indholdet er skrevet af specialister. Med Books24x7 BusinessPro ved du, at du får valide svar hver gang.
Fandt du hvad du søgte ??


Vi er klar til at hjælpe !!
Produkt familie
  Nyhedsbrev
  Live demo / prøveadgang
  Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på www.2masterit.dk