Chapters to Go

Books Chapters to Go er en option til vores biblioteksløsninger, der giver downloads på kapitelniveau til offline-læsning eller udskrivning.

Hvad er Books Chapters to Go??

Chapters to Go giver mulighed for downloads på kapitelniveau - inklusive egne noter og bogmærker - i tre forskellige filformater, Adobe® PDF, Kindle-ready mobi og ePUB, til offline læsning eller udskrivning.

Chapters to Go er et tillæg til de øvrige downloads muligheder, der er tilgængelig i Books - så som lydbøger, ekstra materiale og lignende.

Om Chapters to Go

  • Som bruger har du en kvote på 15 downloads. Denne nulstilles hver 90 dag på årsdagen for dit første login - uanset hvor mange downloads du har brugt.
     
  • Under resumeet kan du se antallet af brugte downloads, det resterende antal sammen med din opdateringsdato.
     
  • Hvis du tidligere har downloadet et kapitel, og downloader det igen, tæller det ikke med din download i alt.
     
  • Når Chapters to Go er tilgængeligt er dette illustreret med et download ikon.
     
  • Prisen på Chapters to Go beregnes som en procentsats af den grundlæggende licenspris.
     
 
 

Hvad siger vores kunder:

 
 
 
 

Klik på logoerne og læs om baggrunden og udbyttet.
 
"Vi fik hurtigt opsat en tidsbegrænset prøveadgang, hvor vi frit kunne vurdere indholdet og afklare, om vores krav blev opfyldt."
Ålborg Universitet
Lone Ramy Katberg
Licensadministrator
"Vi har fået en optimal integration til vores Discovery System. Da Books er indekseret i Primo Central Index kombineret med SFX optræder titlerne sammen med andre ressourcer, når vi foretager en søgning. Vi kan tilgå og læse Books titlerne direkte fra vores søgeresultat – uanset om vi sidder på biblioteket, på skolen eller der hjemme."
Københavns Erhvervs Akademi
Daniel Præsius
Informationsspecialist
"Samlingerne syntes interessante, og der var et imponerende antal titler, målrettet både studerende og medarbejdere på nogle af de fagområder vi dækker."
Mälardalen University
Tord Heljeberg
Librarian, e-resources

Books site licens

Se vores omfattende tilbud til biblioteker og akademiske institutioner, der giver fuld og samtidig adgang for alle brugere, studerende og medarbejdere.

 
Fandt du hvad du søgte ??


Vi er klar til at hjælpe !!
Partnere
  • Books24x7
  • Skillsoft
Kontakt
Dig og dine data.
Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere i vores cookie-politik.