goFluent sprogtræning

Bliv bedre til fremmedsprog og styrk din position.

Vælg mellem flere sprog!
goFluent eLearning
Med udgangspunkt i den enkeltes personlige sprogfærdigheder, fokuserer goFluent eLearning på at opbygge ordforråd og give grammatik forståelse. goFluent eLearning har mere end 5.000 online business-relevante uddannelse moduler – tilgængelige når som helst og hvor som helst. Vi gør det muligt effektivt at udnytte et fremmed forretningssprog.
goFluent Live Lessons
goFluent Live Lessons er personlig sprogtræning over telefonen. Live Lessons er tilgængelig når som helst og hvor som helst, så du og dine medarbejdere kan få fortrolighed med at tale fremmedsprog. Vores instruktører hjælper dig til at tale og kommunikere på det valgte fremmedsprog.
goFluent eWriting
goFluent eWriting er produktet til træning af skriftlig kommunikation på et fremmedsprog. Træningen sker med omfattende feedback fra indfødte undervisere og sikrer, at du og dine medarbejdere lærer at skrive klart og veltalende på forretningsniveau på det valgte sprog.
goFluent Leadership Suite
Du og dine medarbejdere kan løfte jeres Business sprog færdigheder med goFluent Leadership Suite. Vores eksklusive eLearning forløb omfatter emner lige fra leder udvikling, strategisk tænkning, produktivitet og andet.

 

Relevant indhold

Indholdet leveres fra forskellige erhvervs- og nyhedsredaktioner. Dette sikrer relevans og anvendelighed i en ellers travl hverdag.

Personligt forløb

Forløbene tager udgangspunkt i den enkeltes individuelle forudsætninger og behov. Igennem dette sikres maksimalt engagement, udvikling og produktivitet.

Målbart udbytte

Brugervenlig og fleksibel rapportering, der eksempelvis viser fremdrift, fremskridt, fremmøde, tilfredshed og mere.

Integrerbar portal

Portalen kan tilpasses med jeres firmalogo og jeres indhold, samt integreres i jeres øvrige systemer og platforme.
Fandt du hvad du søgte ?


Vi er klar til at hjælpe !
Produkt familie
    Nyhedsbrev
    Live demo / prøveadgang
    Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på www.2masterit.dk