Skillchoice
Web-baseret uddannelse, med ubegrænset adgang til tusindvis af uddannelses- og certificerings muligheder.

Med Skillchoice får du adgang til at forbedre dit vidensniveau og dine færdigheder. Skillchoice er et unikt alternativ til traditionel undervisning.

"Jeg har haft adgang til 2masterIT gennem de sidste mange år. Jeg bruger det dagligt til løsning af opgaver. Den information og inspiration jeg får, har en væsentligt højere kvalitet end hvad jeg ellers finder med almindelige netsøgninger."
Vækstfonden
Henrik Dalhof Jensen
IT-Driftschef
"Med 2masterIT kan jeg ’gå på kursus’ når det passer ind i min tidsplan, jeg kan gøre det fra de platforme jeg arbejder med hjemme og på min arbejdsplads og jeg kan efterfølgende dokumentere forløbet og resultaterne."
FSB
Keith Jacobsen
Informationsarkitekt
"Som et led i en større uddannelsesplan, har vi hos Advizor givet vores IT afdeling adgang til online træning. Med de indbyggede værktøjer, kan vi følge med i, hvor langt den enkelte er nået og sætte ind med hjælp, hvis det er nødvendigt."
Advizor IT
Flemming Knudsen
Partner, Salgs- og Marketingansvarlig
Partnere
  • Books24x7
  • Skillsoft
Kontakt
Dig og dine data.
Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere i vores cookie-politik.