Skill Benchmarks

Mål dine færdigheder i en bestemt disciplin.

Hvorfor bruge Skills Benchmark?
Skills Benchmark består af en række spørgsmål defineret af en faglig ekspert. Formålet er at finde frem til din kunnen indenfor et specifikt område.

Resultaterne af din benchmark viser, hvor faglig stærk du er og hjælper dig således med at fokusere på de områder du skal forbedre, og ikke på dem du allerede mestrer.

Baseret på dine resultater får du specifikke anbefalinger til hvilke kurser/materiale du skal fokusere på – du modtager således din helt personlige uddannelsesplan.
Fordelene ved Skill Benchmark
Du sparer tid og får en meget målrettet uddannelse.

Efter besvarelse af spørgsmålene modtager du en evaluering samt forslag til en skræddersyet uddannelsesplan. Denne er udfærdiget med udgangspunkt i de spørgsmål, du ikke besvarede korrekt eller ikke var i stand til at svare på.
Hvordan læses resultaterne?
Scoren rangeres i 5 niveauer baseret på antallet af rigtige besvarelser.

Hvis du er leder af en gruppe medarbejdere, kan du fastlægge uddannelsesniveauet for hele afdelingen. Efterfølgende kan du løfte niveauet via målrettet uddannelse.

Bedømmelserne og pointene er som følger:

  • Novice (0-9 points): Novice betyder, at du er nybegynder med begrænset kendskab til emnet.
     
  • Aspiring (10-49 points): Aspiring betyder, at du har minimalt kendskab til emnet og bør investere i yderligere læring.
     
  • Developing (50-69 points): Developing betyder, at du har nogen kendskab til emnet og kun skal lukke udvalgte videnshuller.
     
  • Proficient (70-89 points): Proficient betyder, at har godt kendskab til emnet og kan anvende dette i dit daglige virke.
     
  • Advanced (90-100 points): Advanced betyder, at du har et grundigt kendskab til emnet og kan påtage dig rollen som mentor.
     
Dine svar vil fremgå af det detaljerede benchmark resultat. Her er der links til relevante kurser og videoer, der hurtigt hjælper dig videre.
"Jeg har gennem en årrække haft adgang til online træning. Jeg har altid min kalender fyldt op, og har derfor svært ved at finde tid til traditionelle kurser."
Elfac A/S
Henrik Lynnerup
IT Manager
"Som et led i en større uddannelsesplan, har vi hos Advizor givet vores IT afdeling adgang til online træning. Med de indbyggede værktøjer, kan vi følge med i, hvor langt den enkelte er nået og sætte ind med hjælp, hvis det er nødvendigt."
Advizor IT
Flemming Knudsen
Partner, Salgs- og Marketingansvarlig
"Det er vigtigt for mig, at jeg ikke skal spilde tiden på standardkurser, der som regel indeholder en masse, som ikke er relevant. Med 2masterIT behøver jeg ikke lede efter en kursusudbyder og derefter vente på, at et kursus bliver afholdt. "
FSB
Keith Jacobsen
Informationsarkitekt
Fandt du hvad du søgte ??


Vi er klar til at hjælpe !!
Partnere
  • Books24x7
  • Skillsoft
Kontakt
Dig og dine data.
Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere i vores cookie-politik.