Books24x7

Svar på dine spørgsmål, når du har brug for det.

Books24x7 ITpro
Books24x7 ITpro giver dig præcise og fyldestgørende IT svar på IT spørgsmål indenfor et utal af IT emner. Uanset om du søger IT viden indenfor udvikling, konfiguration, drift, database, sikkerhed, serversystemer eller meget andet er IT bøger online fra Books24x7 ITpro løsningen.
Books24x7 BusinessPro
Books24x7 BusinessPro er en omfattende samling af komplette business fagbøger. Du har online adgang 24/7 til de mange bøger og andre relaterede ressourcer. Du kan således altid finde svar på de spørgsmål du måtte sidde med.
Books24x7 Desktop
Books24x7 Desktop er et digitalt bibliotek, der indeholder digitale udgaver af oprindelige fagbøger i kombination med instruktions videospots. Med mere end 1.000 bog titler fra 53 forlag og mere end 4.200 videospots, giver Books24x7 Desktop rigtige og relevante svar, og sikrer, at du kan komme videre med dine arbejdsopgaver.
Books24x7 EngineeringPro
Books24x7 EngineeringPro leverer de bedste og nyeste ingeniørbøger. Disse online bøger er fyldt med viden, der dækker en lang række tekniske discipliner og generelle emner, der alle er essentielle for ingeniører.

 

Altid opdateret viden

Books24x7 bliver automatisk opdateret med de nyeste titler. Du får således altid den nyeste viden med i dine søgeresultater. Ofte er titler tilgængelige i Books24x7, før du kan finde dem på hylderne hos din bogleverandør.

Specifikt indhold

Books24x7 leveres i forskellige samlinger, der fokuserer på specifikke fagområder. Books24x7 er således opdelt i bibliotekerne: ITpro, Desktop Essentials, BusinessPro, FinancePro, EngineeringPro, AnalystPerspectives og ikke mindst Video and Desktop Collections.

Fyldestgørende svar

Fordelt på de forskellige samlinger indeholder Books24x7 i dag mere end 70.000 bøger og instruktions videoer fra mere end 400 anerkendte forlag. Du får derfor altid svar på de spørgsmål du sidder med i din dagligdag.

Udnyt tiden

BusinessWeek har lavet en undersøgelse der viser, at IT fagfolk ofte bruger op til 12 timer ugentligt på informationssøgning. Den prisbelønnede søgefunktion sammen med de pålidelige kilder gør, at der spares meget tid ved at anvende Books24x7 fremfor traditionelle internetsøgninger.
"Med Books24x7 behøver jeg ikke længere slæbe bøger frem og tilbage eller vente på, at en anden er færdig med en bog, jeg skal bruge."
FSB
Keith Jacobsen
Informationsarkitekt
Er det noget for dig?
Få en gratis og uforpligtende adgang i 7 dage!

Fandt du hvad du søgte ??


Vi er klar til at hjælpe !!
Produkt familie
    Nyhedsbrev
    Live demo / prøveadgang
    Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på www.2masterit.dk