Baggrund

Leder du efter løsninger på nettet ?

Mange benytter internettet til at få nogle oplysninger om, hvordan andre har løst en udfordring eller for at læse op på en angivelig valid teoretiker.

Jeg vil gerne give dig mulighed for at få svar fra eksperter og adgang til den nyeste teori, hvor og når du vil.

Derfor har jeg den klare vision, at gøre valid viden tilgængelig 24 timer i døgnet.

Min vej, der førte mig til at oprette 2masterIT, har været lysten til at give folk frihed til at studere, når de selv havde lyst. Om det så er hjemme i sofaen, i toget eller på kontoret. Simpelthen at give dig frihed til selv at skræddersy dit kursusforløb.

Min interesse for IT stammer helt tilbage fra jeg var 16 år, hvor jeg for første gang prøvede at programmere en regnemaskine. Senere tog min far en computer med hjem fra England, som jeg morede mig med at programmere til bl. a. spil. Siden har jeg haft jobs i div. computerfirmaer.

At studere online skal være sjovt!

Det er vigtigt, at du løbende bliver opkvalificeret og opdaterer dine kompetencer, så du er klar til fremtidens udfordringer på jobbet.

Måske står du overfor nogle ledelsesmæssige udfordringer? Det kan også være, at du gerne vil varetage nye opgaver i IT afdelingen, men mangler kvalifikationerne? Eller måske skal du til at arbejde med et nyt IT program?

Jeg vil give dig mulighed for selv at bestemme, hvad du vil studere og hvilke certificeringer du har lyst til at tage. Det skal være lysten der styrer og ikke pligten.

Selvom du studerer online, er du aldrig alene. 24 timer i døgnet, 365 ¼ dage om året er der online adgang til læringsmoduler udviklet af eksperter. Eksperterne kan hjælpe dig med konkrete spørgsmål og problemer. De sikrer, at du ikke går i stå i dit forløb.

Alle skal have mulighed for at lære noget - hele livet.

Martin Funding - Creative partner hos 2masterIT
"Det eneste jeg lige har at sige er, at jeg er MEGET glad for Books. Det er et super værktøj for mig. Mange siger at google bare kan bruges, men hvis man skal have en sammenhængende forklaring, vejledning osv. så er Books langt bedre."
ACTONA Company A/S
Lars Zielke
IT Koordinator
"Jeg anbefaler Books fordi man har hurtig tilgang til alle fagbøgerne og skal ikke først finde dem på webshop. Når man har bestilt bøger på nettet kommer de som regel først 3 dage senere."
Ejner Hessel A/S
Jimmy Mortensen
IT Administrative Assistant
"Den information og inspiration jeg får fra Books, har en væsentligt højere kvalitet end hvad jeg ellers finder med almindelige netsøgninger."
Vækstfonden
Henrik Dalhof Jensen
IT-Driftschef
Partnere
  • Books24x7
  • Skillsoft
Kontakt
Dig og dine data.
Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere i vores cookie-politik.