Om 2masterIT2masterIT blev i 2012 grundlagt af erfarne folk med mere end 10 års forudgående beskæftigelse med e-guider og onlinetræning.

Vi har et bredt udvalg af online kurser og certificeringer af høj kvalitet, alt på abonnementsbasis.

Derudover tilbyder vi online biblioteket Books24x7, der består af tusindvis af komplette og uforkortede fagbøger, dokumenter, videoer og andet tilknyttet materiale. Books24x7 fås tillige i en akademisk udgave udviklet specielt til højere læreanstalter.

Vi er aktive i hele Norden samt BeNeLux og har blandt andet indgået et strategisk samarbejde med Skillsoft, der gentagne gange har modtaget anerkendelser for blandt andet bedste indhold. Skillsoft er verdenens største leverandør af standardiserede online kurser, e-bøger og instruktions videoer.

Mission
2masterIT´s mission er at være førende indenfor virtuel uddannelse og problemløsning.

Vision
2masterIT vil være kendt som den virksomhed, der kan hjælpe dig her og nu, når du står med en faglig udfordring.

Strategi
Vores strategi er løbende at sikre dig faglig viden på et højt niveau, så du kun behøver at søge ét sted på nettet, for at:

  • Få hurtige og valide svar fra anerkendte eksperter.
  • Kunne løse en udfordring her og nu, via altid opdateret materiale.
  • Planlægge kurser der opfylder dine behov og ønsker, uden at vente på et eksternt kursus.
  • Tage en anerkendt certificering med indledende og afsluttende test og mulighed for - om nødvendigt - at gentage kurset.
  • Du løbende bliver opkvalificeret og opdaterer dine kompetencer, og bliver klar til fremtidens udfordringer.
"Jeg anbefaler Books24x7 fordi man har hurtig tilgang til alle fagbøgerne og skal ikke først finde dem på webshop. Når man har bestilt bøger på nettet kommer de som regel først 3 dage senere."
Ejner Hessel A/S
Jimmy Mortensen
IT Administrative Assistant
Nyhedsbrev
Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på www.2masterit.dk