Overblik:

• Hvad er Books?

Books / Books24x7 er din adgang til e-bøger. Du får øjeblikkelig adgang til valid faglitteratur fra anerkendte forlag.

Samling indeholder mange tusinde e-bøger, dokumenter og andet i et fuldt søgbart miljø. Du kan læse den enkelte e-bog direkte på skærmen.

E-bøgerne, der automatisk bliver opdateret, er en komplet og uforkortet gengivelse af de originale titler.

• Hvad indeholder samlingen?

Samlingen indeholder faglitteratur online.

Du får adgang til det originale indhold af mange tusinde komplette gengivelser af fagbøger, tutorials, dokumenter, kodelister, illustrationer og andet i et fuldt søgbart, web-baseret miljø.

Bøgerne, er udgivet af en lang række af verdens førende og respekterede forfattere og forlag.

Nye titler tilføjes automatisk - ofte før de kan findes hos din bogleverandør.

• Hvordan virker det?

Du tegner et abonnement for henholdsvis 1 eller 3 års adgang. Herefter har du ubegrænset adgang til det samlede bibliotek af online fagbøger døgnet rundt 7 dage om ugen.

Bøgerne kan læses på PC og tablet og der er mobil tilgang med apps til både iOS og Android.

• Hvad koster det?

Se prisstruktur og mængderabat under hvert enkelt produkt.

Beløbet er pr. bruger og dækker fuld adgang uden begrænsninger i licensperioden, hvorefter adgangen udløber.

Der vil ikke blive tillagt yderligere udgifter til nedenstående pris og der vil ikke ske en automatisk forlængelse.

• Hvilke forlag står bag?

Titlerne i Books digitale bibliotek er en komplet gengivelse af de samme titler, der bliver udgivet via en række forlag. Der er pt. aftaler med forlag som Springer, GABAL Verlag, John Wiley & Sons, Franzis Verlag, Apress, McGraw-Hill, Elsevier Science and Technology Books, Cambridge University Press og Taylor and Francis og mange flere.

Indholdet er skrevet af fagfolk, i modsætning til almindelige websøgninger med mange forkerte og vildledende informationer.

Skillsoft Books

Online adgang til fagbøger med originalt indhold fra tusindvis af titler fra populære forlag. Altid opdateret og i et fuldt søgbart miljø.

Hvad er Books ??

Books er et online bibliotek, der giver dig adgang til mange tusinde komplette og uforkortede fagbøger online, tutorials, dokumenter og andet i et fuldt søgbart, web-baseret miljø - døgnet rundt 7 dage om ugen. Du kan altså finde de løsninger, idéer og svar, du har brug for, når du har brug for dem.

E-bøgerne fra Books giver dig præcise og fyldestgørende svar på spørgsmål indenfor et utal af emner.

E-bøgerne er delt op i målrettede fagspecifikke samlinger. Se nedenfor og læs mere om de enkelte Books samlinger.
 
Books ITpro giver dig præcise og fyldestgørende IT svar på IT spørgsmål indenfor et utal af IT emner. Uanset om du søger IT viden indenfor udvikling, konfiguration, drift, database, sikkerhed, serversystemer eller meget andet er IT bøger online fra Books ITpro løsningen.
Vis
Books BusinessPro er en omfattende samling af komplette business fagbøger. Du har online adgang 24x7 til de mange bøger og andre relaterede ressourcer. Du kan således altid finde svar på de spørgsmål du måtte sidde med.
Vis
Books Desktop er et digitalt bibliotek, der indeholder online udgaver af oprindelige fagbøger i kombination med instruktions videospots. Med mere hundredevis af bog titler, giver Books Desktop rigtige og relevante svar, og sikrer, at du kan komme videre med dine arbejdsopgaver.
Vis
Books EngineeringPro leverer de bedste og nyeste ingeniørbøger. Disse online bøger er fyldt med viden, der dækker en lang række tekniske discipliner og generelle emner, der alle er essentielle for ingeniører.
Vis
Books Public er skræddersyet til offentlige biblioteker. Books Public kan integreres med det eksisterende bibliotekssystem, og sikre at bibliotekets samlinger holdes automatisk opdateret med nye udgivelser.
Vis
Akademiske bøger til uddannelses-biblioteker - leverer højkvalitetsbøger fra anerkendte forlag og sikrer, at alle kan finde og tilgå titlerne samtidigt.

Studiebøger til enhver tid og hvor som helst - også til de elever der tager et semester i udlandet.
Vis

Skillsoft står bag

Indholdet bliver leveret fra Skillsoft. Skillsoft er verdens største producent af e-ressourcer og har gennem årene modtaget mange priser og anerkendelser – herunder flere gange, prisen for bedste IT indhold. 2masterIT har siden 2009 været Skillsoft’s strategiske partner i Norden og Benelux.
 
 

Anerkendte forlag

Books giver dig viden direkte fra en lang række professionelle fagfolk. Titlerne i Books er en komplet gengivelse af de samme titler, der bliver udgivet via en række forlag.

Med Books får du derfor adgang til det originale indhold fra en lang række af verdens førende og respekterede forfattere og forlag. Der er aftale med en lang række forlag herunder Springer, GABAL Verlag, John Wiley & Sons, Franzis Verlag, Apress, McGraw-Hill, Elsevier Science and Technology Books, Cambridge University Press og Taylor and Francis.

Kært barn har mange navne

Skillsoft Books har gennem årene siden lanceringen i 1990'erne skiftet navn et par gange. Samlingen er i dag kendt som Skillsoft Books, Books24x7, Books24/7 eller blot Books – målet er dog fortsat at levere tidssvarende online fagbøger i høj kvalitet.
 
"Jeg anbefaler Books fordi man har hurtig tilgang til alle fagbøgerne og skal ikke først finde dem på webshop. Når man har bestilt bøger på nettet kommer de som regel først 3 dage senere."
Ejner Hessel A/S
Jimmy Mortensen
IT Administrative Assistant
"Med Books behøver jeg ikke længere slæbe bøger frem og tilbage eller vente på, at en anden er færdig med en bog, jeg skal bruge."
FSB
Keith Jacobsen
Informationsarkitekt
"Inden anskaffelsen undersøgte vi markedet nøje, men vores valg faldt på Books, da det giver en økonomisk effektiv løsning."
Advizor IT
Flemming Knudsen
Partner, Salgs- og Marketingansvarlig
Er det noget for dig?
Få en gratis og uforpligtende adgang til e bøgerne i 7 dage!

Prøv gratis
Fandt du hvad du søgte ??


Vi er klar til at hjælpe !!
Partnere
  • Books24x7
  • Skillsoft
Kontakt
Dig og dine data.
Når du besøger www.2masterit.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere i vores cookie-politik.